Koningin Beatrix en Prinses Mabel in Finland | De Oranjes

vrijdag 8 juli 2011

Koningin Beatrix en Prinses Mabel in Finland

Maandag poseerde ze nog met zoon, schoondochter en kleindochters in Italië en twee dagen later zette ze alweer voet op Finse bodem; voor de Koningin lijkt niets te gek.


Samen met haar ándere schoondochter – Mabel – was ze uitgenodigd het Fins Opera Festival bij te wonen, en was daarom al vroeg te vinden op de Savonlinna luchthaven. De banden met de voormalige minister-president zijn hecht, zowel Koningin Beatrix maar ook Prinses Mabel (vandaar haar uitnodiging) kennen de man goed. Mabel werkt zelfs met hem samen bij ‘The Elders’. Hoe mooi de opera ook was, hoe hecht de vriendschappen ook zijn; er gaat niets boven Rocco dei Draconi. Zo snel mogelijk namen Koningin Beatrix en Prinses Mabel een vlucht terug naar Italië waar de nichtjes Luana, Zaria, Amalia, Alexia en Ariane hen vanuit het zwembad luidkeels verwelkomden.

6 opmerkingen:

 1. Ik wist dat de Koningin in finlad was, maar niet dat Mabel er bij was. erg leuk en de foto trowuens ook op het vliegveld. Is Friso niet in Italie of weet je dat niet. wel leuk dat de nichtjes met elkaar kunnen spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie "start"foto heb je er opgezet van Juliana.
  En Eliane en Nicolas nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto, leuk dat Mabel met de koningin mee was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ja ik stel me zo voor dat de meiden inderdaad met zijn allen gezellig in het zwembad zitten :) Toch wel een onrustige vakantie dan voor de koningin, als ze nu alweer in Finland was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het altijd erg leuk dat je van bijna elke activiteit wel weer een (onbekende) foto weet te vinden! Super (=

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De koningin heeft dan toch nog niet helemaal vakantie begrijp ik...

  BeantwoordenVerwijderen