Oranje nieuws - 28 juni 2008 | De Oranjes

zaterdag 28 juni 2008

Oranje nieuws - 28 juni 2008

Máxima houdt toespraak op congres: “Wat werkt en waarom bij ontwikkelingssamenwerking”


Prinses Máxima hield gisteren, 27 juni een toespraak op het congres “Wat werkt en waarom bij ontwikkelingssamenwerking” in Den Haag.
Dit congres werd georganiseerd door de Rijksacademie voor Financiën en Economie, en werd verder onder andere bijgewoond door beleidsmedewerkers op het gebied van ontwikkelingssamenwerking , vertegenwoordigers uit de financiële sector en ga zo maar door..


Máxima was niet de enige die sprak. Ook prof.dr. J.W. Gunning van de Vrije Universiteit Amsterdam en de heer A. Arnold van ontwikkelingsbank FMO hielden hun praatje.


Foto: KLIK


Willem-Alexander neemt defilé Veteranendag af


Vandaag vond de jaarlijkse veteranendag plaats in Den Haag. 4000 veteranen en militairen namen deel aan het defilé en brachten vanaf de wagens een militair saluut aan Prins Willem-Alexander. Voorafgaand aan het defilé werd in de Ridderzaal een korte plechtigheid gehouden.

Pwa_4411
Pwa_4426
Veteranendag2008_4424
Veteranendag2008_4441

Foto's met dank aan Bob van Keulen!
Overname verboden!


Floris en Aimée in Canada 


Prins Floris bezocht deze week Canada. Hij deed dat samen met zijn vrouw, Prinses Aimée. Ze waren in Ottawa om deel te nemen aan het ‘Eerste Prins Floris Liefdadigheids Golftoernooi’ wat georganiseerd is door de Nederlandse ambassade. en natuurlijk moest er even een foto gemaakt worden: KLIK

10 opmerkingen:

 1. Leuk zeg dat Floris en Aimee naar Canada zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weet iemand misschien tot wanneer ze in candada blijven..???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Manon, prins Floris en prinses Aimee waren maar een paar dagen in Canada en zijn ondertussen al weer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien waren Floris and Aimee hier in Canada voor Canada Day: July 1st.
  Dat is net zo iets als Koninginnen dag in Nederland. Groot feest hier. Alles in Rood en Wit.Het weer was fantastish.\Leuk dat ze hier waren. Heb ze niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen