Staatsbezoek aan Litouwen - dag 3 | De Oranjes

vrijdag 27 juni 2008

Staatsbezoek aan Litouwen - dag 3

Bannerlitouwen
De laatste dag van het Staatsbezoek begon met een bezoek het bedrijf Elinta, waar onder andere 3D-lasers en intelligente computersystemen worden ontwikkeld.


Ook werd het Sugihara huis bezocht, het voormalige Japanse consulaat. En er werd voor de 2e keer dit Staatsbezoek een optreden bijgewoond van het Masterclass ‘Loeki Stardust Kwartet’


Een enthousiaste en tevreden Koningin verliet vanmiddag Litouwen (met kusje voor Litouwen vanaf de vliegtuigtrap!)klik voor een foto!
President Adamkus sprak tegenover de pers erg lovend over onze Beatrix: “Ze is niet alleen een groot staatshoofd, maar ook een grote, stralende persoonlijkheid, met een groot hart. Er is geen onderwerp dat ze niet aankan’
Koningin Beatrix heeft zelf ook een mooi ‘reisverslag’ te vertellen vanavond tegen zoonlief Alexander en schoondochter Máxima op de verjaardag van haar kleindochter, Alexia.


Fotoserie dag 3: KLIK HIER


8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's weer van de koningin..!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!
  ps. doe je mee met mijn quiz?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke log met mooie fotos! Raad Het Royalkind Deel 4 Staat Online, Ik hoop Dat je Hieraan mee wilt doen!! http://allesoverhetkoningshuis.web-log.nl/alles_over_de_koningshuiz/2008/06/raad-het-roya-3.html Ook de uitslag van deel drie kun je vinden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan weer zeg! Heb jij het kaartje van Joachim & Marie ook gekregen?
  Ik die van Eléonore nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg vandaag de brief n.a.v. het huwelijk van Joachim en Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik heb een kaartje gekregen. Die van Eléonore heb ik inmiddels ook :)

  BeantwoordenVerwijderen