Oranje nieuws - 23 juni 2008 | De Oranjes

maandag 23 juni 2008

Oranje nieuws - 23 juni 2008

Máxima bij voorstelling van Argentijnse componist op Holland festival


Prinses Máxima woonde zondagavond als eregast de slotavond bij van Holland festival die Koningin Beatrix eerder deze maand opende. Máxima bezocht de voorstelling: La Pasión según San Marcos van de Argentijnse componist Osvaldo Golijov.


Foto’s!: Foto 1 Foto 2 Foto 3 


Carolina 34!


Carolina_3   Prinses Carolina, dochter van Irene en Carol Hugo, viert vandaag haar 34e verjaardag ! Ze woont en werkt inmiddels in Genéve, en over een relatie is (nog) niks bekend. Wie denkt dat we de prinses nooit zien heeft het mis. We zien Carolina bij Oranje-gebeurtenissen. Zo was ze bruidsmeisje bij het huwelijk van Constantijn en Laurentien, peter bij de doop van Gravin Eloise, en getuige bij het huwelijk van Floris en Aimée. Carolina: gefeliciteerd!


(Foto: RVD)


Staatsbezoek aan Litouwen 


Vanaf morgen, 24 juni brengt Koningin Beatrix tot donderdag 26 juni een Staatsbezoek aan BeatrixLitouwen. Het bezoek speelt zich voornamelijk af in de hoofdstad Vilnius. De Koningin is uitgenodigd door president Valdas Adamkus. En hij zal haar dan ook vergezellen tijdens dit staatsbezoek.


Dit is tevens het 45e Staatsbezoek wat de Koningin af gaat leggen in haar regeerperiode tot nu toe. Mijn inschatting is dat ze nog 5 Staatsbezoeken aflegt, en wat daarna gebeurt dat mag je zelf invullen.. Op donderdag 26 juni wordt er op Nederland 2 een samenvatting van dit Staatsbezoek in beeld gebracht. Exacte tijden zijn: NOS: Staatsbezoek Litouwen, 26 juni 2008, 18.27 - 18.49 uur, Nederland 2


(Foto: RVD)

8 opmerkingen: