RoyalfanVivian's-juni brief | De Oranjes

woensdag 4 juni 2008

RoyalfanVivian's-juni brief

Beter laat dan nooit de juni-brief, juni is al 4 dagen bezig, de 5e juni komt ook dichterbij..mijn verjaardag.., Mijn 18e verjaardag.., tijd voor een thema toepasselijk op m’n bejaarde leeftijd. Wat houdt het in? In verschillende delen kunnen we nog voor 1 keer de 18e verjaardag meevieren van Beatrix, Margriet enz.. , toegelicht wordt wat er in de media aan werd gedaan, wat er veranderde in de levens van de personen en wat er bv. om de verjaardag heen gebeurde. Dit verschilt ook weer per persoon. Beatrix als toekomstige koningin was erg belangrijk en moest natuurlijk extra gevierd worden. Dit thema zal zo’n 2 maanden in beslag nemen.


Verder wil ik van deze brief gebruik maken door even reclame te maken voor de volgende weblog: maximawillemendekids.web-log.nl Vol met nieuws over het Koninklijk gezin, zelfgemaakte foto’s door de websitebeheerder en nog veel meer! De vrolijke lay-out lacht je tegemoet!


De serie ‘met het oog op’ wat ik in de verre historie van deze site al eens van plan was ga ik binnenkort uitvoeren. Ik hou ervan te schrijven, en vooral over onderwerpen waar ik me kwaad om kan maken of juist erg tevreden over ben. Denk bijvoorbeeld over een onderwerp in een tijdschrift, wat mij ‘teveel’ wordt behandeld in de column ‘met het oog op’


Mijn Koninklijke gedichten site wil ik ook weer op gaan pakken, zeker nu ik het binnenkort misschien wat minder druk krijg met deze site, je kunt alvast kijken op: koningshuisgedichten.web-log.nl


Het tv-programma, Blauw Bloed is weer toe aan z’n zomerstop, en ik baal daarvan net als zovelen met mij denk ik. We zitten echter nooit helemaal zonder royalprogramma’s. Morgen wordt er bijvoorbeeld in het programma ‘Koppen’ op België 1 , wat om 20.40 uur begint de vraag beantwoord hoe Kroonprins Filip zich voorbereid op z’n Koningschap. Met leuke beelden van zijn gezin als ik het goed heb begrepen. Vanaf 24 juni krijgen we weken achtereen te zien hoe het is achter de schermen van het Britse Koningshuis gaat, in ‘Blauw Bloed extra’


Nog wat agendapunten van deze maand: (ook en meer te vinden in de agenda, rechts in het menu)
Prinses Margriet opent woensdagmiddag 4 juni, tijdens ‘De Week van de Schoonebeeken’, in Nieuw-Schoonebeek de herbouwde Wilms’ Boo, De Koningin opent woensdagochtend 11 juni in Radio Kootwijk de Internationale Triënnale Apeldoorn, Prinses Máxima bezoekt op zondag 22 juni de slotavond van het festival in Koninklijk Theater Carré, Koningin reikt donderdag 19 juni in Paleis Noordeinde te Den Haag de Zilveren Anjers uit, Koningin brengt van dinsdag 24 juni tot en met donderdag 26 juni een staatsbezoek aan de Republiek Litouwen.


Iemand mailde mij met de vraag of ik meer over onderstaand standbeeld van Wilhelmina kan vertellen en waar het staat.., Nou weet ik lang niet alles, dus mocht jij het wel weten? Mail me maar. Ben zelf nu ook wel nieuwsgierig geworden.
Wilhelminastandbeeld


Verder: doe allemaal mee aan de Paleis Soestdijk Quiz: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/05/paleis-soestdij.html


Zo dan zal ik maar eens een einde aan m’n ‘brief’ breiden, ga nu een minder leuk klusje doen: stofzuigen en stoffen. Zo zie je maar, ook een royalfan doet nog wel eens iets anders dan een hele dag zich verdiepen in het Koningshuis. Toch is daar ook iets ‘Koninklijks’aan, Boekjes en bekertjes die stof liggen te vangen worden ook afgestoft, en dan zie ik weer hoe mooi m’n royalverzameling is,


Met een Koninklijke groet,


Royalfanvivian
vivianvalke@hotmail.com
royalfanvivian@hotmail.com (alleen voor de quiz)
Kamerr

8 opmerkingen:

 1. Zoooooooooooooooooooooooooooo jij hebt echt een KONINKLIJKE kamer! Gaaf! Trouwens ik las op nederlandseroyals.web-log.nl van screenhots van jou. Waar kan je dat filmpje bekijken. Het gaat over het feest van Maurits & Marilene!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt een leuke kamer Vivian!
  Weet jij wanneer er weer eens nieuwe fotoos komen van Amalia, Alexia en Ariane, want na dat de RVD toestond dat de plaatjes van Barcelona openbaar worden gemaakt, is er niets meer gehoord. Laat staan dat we eens fotoos te zien krijgen die W.A. openbaar maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ jetje er komt weer een fotosessie aan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt net plaats om naar bed te gaan, wat is je kamer vol zeg! midden in je hobby bivakkeren!! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke brief weer zeg! Gaaf je kamer!!
  Ik heb trouwens een link geplaatst in mijn logje, naar jouw site. Voor het feest van M&M. Hopelijk vind je dat goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wederom weer een gezellige juni brief.
  5 juni vandaag: PROFICIAT MET JE VERJAARDAG , VIVIAN en maak er een leuke dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag!! :)
  Jammer hè dat Blauw Bloed zomerstop heeft, maarja niks aan te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ZOOOOOOOOO DAN
  IS DA NIE EEN BEETJE HEEL ERG DRUK?
  WORDT JE DAAR NIE EEN BEETJE GEK VAN??
  IK BEN OOK EEN FAN MAAR HET IS NOG LANG NIE ZO ERG ALS BIJ JOU! IK ZOU HELEMAAL GEK WORDEN VAN AL DIE KLEINE EN GROTE PLAATJES OP DE MUUR. EN TEN TWEEDE ZOU IK OOK NOOIT MIJN Héle KAMER VOL MOGEN PLAKKEN ER MOET WEL WAT RUIMTE OVERBLIJVEN VINDEN MIJN OUDERS. DIE VINDEN DAT HEEL OVERDREVEN. MIJN VADER VIND AL DAT HET EEN VERSCHRIKKELIJKE HOBBY IS!
  GROETJES

  BeantwoordenVerwijderen