| De Oranjes

woensdag 6 december 2006

Ziet u foto´s en/of teksten die tot uw bezit behoren en wilt u –ondanks de bronvermelding- niet dat ik deze blijf publiceren? Neem dan a.u.b. contact op via vivianvalke@hotmail.com Betreffende foto´s/teksten zullen verwijderd, en nooit meer hergebruikt worden, dat beloof ik!


Welkom op mijn website over de Oranjes!

Beginfoto


Op deze site kun je terecht voor het laatste Oranje nieuws en alles wat je maar wilt weten over ons Koningshuis. Je kunt ook meedoen aan een Quiz, of een kijkje nemen in het archief. Verder laat ik geregeld zien wat ik aan Koninklijke post ontvangen heb.


Nog geen Oranjefan? Blijf geregeld komen, hoe meer je je verdiept in deze familie, des te interessanter ga je het vinden!


Vriendelijke groet,
Vivian Valke


Footto_1  Heb jij een mooie Koninklijke foto gemaakt?! (van de Oranjes) en wil je die graag op deze site 'showen'? Stuur de foto(´s) op naar vivianvalke@hotmail.com Foto´s worden -uiteraard met bronvermelding- geplaatst. Dit is tevens dé eerste stap in jouw evt. carriére als fotograaf!


Op 31 januari viert Koningin Beatrix haar 70e verjaardag, omschrijf de Koningin in maximaal 5 woorden en stuur het op naar vivianvalke@hotmail.com Hartelijk dank voor je medewerking!


Laat je even weten wat je van mijn site vindt? Schrijf in mijn gastenboek!


KLIK HIER VOOR DE ORANJE BABY QUIZ EN DOE MEE!
Antwoorden insturen vóór 29 november 2007!

Ik wens alle bezoekers prettige kerstdagen toe en een gezond, gelukkig en Koninklijk 2008!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten