De uitslag!! `Royalfanvivianquizzen 2006´ | De Oranjes

zaterdag 23 december 2006

De uitslag!! `Royalfanvivianquizzen 2006´


Hierbij sluit ik de royalfanvivianquizzen 2006 af met een winnaar!
De winnaar is Anja van der Steen met maar liefst een eindscore van 107 punten! Hartelijk gefeliciteerd!
Ik heb al contact met de winnares gehad, en ze heeft het liefst dat haar prijs wordt weggegeven aan degene met het minst aantal punten. Omdat ik geen emailadres heb van Jacomijn van der Zwaag, vraag ik haar als ze dit leest voor woensdag mij te mailen.


8 opmerkingen:

 1. van harte gefeliciteerd anja! leuk van je dat je de prijs weggeeft!!!
  vivian jij ook prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat je nog lang met je site doorgaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! Volgend jaar doe ik echt weer mee :D!
  Jij ook nog hele fijne feestdagen, en een koninklijk nieuwjaar! Heel veel succes met je site!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk! gefeliciteerd anja! alleen, als zij de prijs niet wilde zij jij vivian dat die dan naar de 2de ging, dus nu heb ik ineens geen prijs.. maargoedd dat zal dan wel..
  fijne feestdagen en veel succes volgend jaar met je site!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ter verduidelijking voor iedereen, maar voorla voor jouw Miriam: Als de winnaar niet zou reageren of deze niet wilde gaat deze door naar de nummer 2.
  Echter ik heb gereageerd en mijn wens is dat deze gaat naar diegene met de minste punten en in dit geval naar Jacomijn van der Zwaag. Dit heeft Vivian geheel naar mijn wens gedaan en daar ben ik erg blij mee. De prijs is leuk om een eigen weblog te maken; Echter ik doe mee voor de gezelligheid en omdat ik het leuk vind, niet om perse iets te winnen.
  Ik vond het wel leuk om te winnen en zeer zeker de leuke reacties die ik kreeg en daar wil ik jullie allemaal voor bedanken.
  Door mijn werk en mijn gezin, heb ik hier de tijd allemaal niet voor; echter ik ben wel bereid om jullie te helpen en eventueel informatie te verschaffen. Mijn Royalty verhaal is te lezen en ik meen bij Lydia van Royalweb-log als ik me niet vergis. Dus diegene die wat meer willen weten ga dat verhaal eens lezen.
  Genoeg geschreven, rest mij jullie nogmaals fijne dagen toe te wensen en dan ga ik nu richting mijn werk, daar ik om 21.00 moet beginnen tot een uur of 01.00 uur.
  Anja van der Steen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed verduidelijkt Anja. Mirjam, mocht ik woensdag nog geen reactie van Jacomijn van der Zwaag gehad hebben krijg jij bericht van mij dat jij de prijs krijgt, zeer waarschijnlijk is dat wel zo..dus bedenk alvast maar een leuk idee voor een logje en zoek maar wat foto´s als je wilt.
  Nogmaals, iedereen fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben van plan om weer met frisse moed te beginnen aan het meedoen van je quizzen :-) De laatste tijd heb ik geen antw. meer gestuurd, maar goed.. Mijn goede voornemen voor 2007: altijd opsturen van de quiz... :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het is niet zo dat ik de prijs perse hoef, ik doe ook gewoon voor de lol mee.. maar ik vond het een beetje raar dat de prijs nu ineens naar degene met de laatste punten ging, maar nu snap ik het.. bedankt voor jullie reacties vivian en anja!

  BeantwoordenVerwijderen