`Royalfanvivian´s december-brief` | De Oranjes

zondag 3 december 2006

`Royalfanvivian´s december-brief`

Vanaf nu iedere maand-ongeveer aan het begin van de maand- een brief van royalfanvivian over van alles en nog wat.
Kerst
Nu Sinterklaas weer bijna in Spanje zit, staat de kerst weer zo voor de deur. Net als vorig jaar pas ik mijn lay-out daarop aan, vanaf 6 december kun je de kerstlay-out hier verwachten. Ook komen er wat kleine versieringen op de site, zoals een kerstboompje of lampjes. Echter in januari verandert de lay-out weer, maar dan in wintersfeer!
Up-to-date
Misschien was het al opgevallen dat ik soms niet zo up-to-date ben. Ik probeer het nieuws/foto's er altijd snel op te zetten, maar er zit veel tijd in om dat te doen en dat heb ik niet altijd. Soms kan het dus dagen duren voordat bv. de foto's van 3 dagen terug erop staan. Hopelijk is hiervoor begrip.
Steeds populairder
Heel blij ben ik met het feit dat mijn site steeds vaker bekeken wordt! Zo zijn er in november 7.590 bezoekers geweest. Sta ik geregeld in de top 50 van weblog, en het aantal leuke reacties op logs of in het gastenboek, zorgen er voor dat ik met nóg meer zin aan m'n site werk en dus ook nog ontzettend lang doorga! Dit zou echter niet kunnen zonder jullie -bezoekers! Daarom hiervoor mijn dank!
Quiz
We leven naar het einde van het jaar toe, maar ook naar het einde van de 'royalfanvivianquizzen 2006" Na de jaarswisseling begint iedereen weer met 0 punten. Doe je best nog de laatste paar quizzen, en wie weet ben jij wel de winnaar van dit jaar! Met als prijs, je eigen verzonnen logje op deze site.
Thema december
Het thema van de maand december is: "De woningen van de Oranjes" hierover verschijnen deze maand weer verschillende logs. Binnenkort zal deel 1 komen, paleis Soestdijk. Met nu ook de binnenkant van het paleis, voor het geval iemand dat nog niet wist. Van de week zijn daar foto's van vrijgegeven.
Tot slot
Tenslotte wil ik iedereen nog een prettige pakjesavond wensen! En verder een hele gezellige maand! De fijne kerst en oud-nieuwjaarswensen doe ik maar aan het einde van deze maand denk ik!
Groeten, Royalfanvivian
(Voor tips, opmerkingen etc. kun je mij mailen op vivianvalke@hotmail.com)

4 opmerkingen:

 1. Fijn, dat je je lezers zo op de hoogte houdt. Wat betreft up to date, je werkt je site bij en school is ook erg belangrijk. Probeer wel je thema's iedere maand een beetje te verdelen zodat niet alles op het laatste moment gedaan moet worden. Verder heb ik geen aanmerkingen aan je site. Ga zo door, want je doet het erg leuk en erg afwisselend. Wanneer komt de uitslag van de willem van oranje quiz; ik ben erg benieuwd. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, daar ben ik ook erg benieuwd naar, naar die uitslag!! ik vind dat je een erg leuke site hebt, en leuk dat je logjes/nieuws alsnog plaatst! jij ook een leuke pakjesavond!!=D en heel veel succes met je weblog verder! groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je je site aan de kerst aanpast! met al die lichtjes....GEZELLIG!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw... wat een supermooie site heb jij!!! en die prijs voor de winnaar van de quiz is echt heel orgineel!!
  de kerstlayout is ook super; zo sfeervol!
  Iedereen nog fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen