Record! | De Oranjes

vrijdag 8 december 2006

Record!


Goedemorgen bezoekers van deze site,
Vandaag mag ik het fantastische feit mededelen dat mijn plek in de web-log top 50 weer gestegen is, zo sta je er weer een tijdje niet in en zo sta je ineens op 22!! (er bestaan 320.932 weblogs!) Ik ben hier erg blij mee! Ook is er nog een record wat aantal bezoekers betreft..gisteren 7 december 2006 zijn er maar liefst 470 bezoekers op m’n site geweest! Er verscheen meteen een glimlach op m’n gezicht toen ik net in de statistieken van m’n site keek. Mensen bedankt voor de vele bezoeken die jullie aan m’n site brengen, en voor de leuke reacties! Om een beetje in de kerststemming te blijven, hier een foto van mijn kastje, aangekleed met wat kerstspulletjes:

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en ga zo door. kijk maar uit dat je boompje niet omvalt; maar verder ziet het er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, en ga echt zo door! :-) Layout is super gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Je weblog is (nogmaals) súper!
  Groetjes van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Vivian hoe weet jij hoeveel bezoekers je hebt? Waar staat dan jou teller? Ik ga er ook ene plaatsen daarom vraag ik dat. Mooie log van het Nederlands koningshuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je op www.stats.web-log.nl kijkt en dan jezelf inlogt, kun je aan de hand van een grafiek zien hoeveel bezoekers je gehad hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd.. eGt je hebt een Toffe site.. egt suppr cool, je houd de site goed bij..:d dat vind ik wel knap horzz;)

  BeantwoordenVerwijderen