Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet bij 55-jarig bestaan Prinses Christina Concours | De Oranjes

zondag 30 oktober 2022

Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet bij 55-jarig bestaan Prinses Christina Concours

Prinses Beatrix, Prinses Irene en Prinses Margriet waren vanmiddag bij het jubileumconcert ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van het Prinses Christina Concours in Amare in Den Haag. Ook Bernardo Guillermo, oudste zoon van Prinses Christina, Prins Carlos, oudste zoon van Prinses Irene en de oudste zoon van Prinses Margriet; Prins Maurits met vrouw Marilène, waren aanwezig.
Het jubileumconcert werd uitgevoerd door prijswinnaars van het Prinses Christina Concours (PCC) en Jeugdorkest Nederland, onder leiding van dirigent Jurjen Hempel. Jeugdorkest Nederland (JON) is het landelijk jeugdsymfonieorkest voor aanstormend muzikaal talent (14 t/m 20 jaar), waarin ook veel voormalige prijswinnaars van het PCC spelen. Het Prinses Christina Concours laat kinderen en jongeren kennismaken met muziek en stimuleert hen in hun muzikale ontwikkeling door onder andere concoursen en een rijdende concertzaal. Bekende prijswinnaars van het concours zijn pianist Wibi Soerjadi, harpiste Lavinia Meijer en violiste Rosanne Philippens.

2 opmerkingen:

  1. Geweldig leuk dat de drie gezusters hierbij aanwezig waren. En ze zien er goed uit. Fijn om met zo'n grote getale aanwezig te zijn van dit prinses Christina Concours.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry, ik was te snel en mijn nam moest er nog bij, dus bij deze

      Verwijderen