Koningin Máxima bij Kerst Muziekgala 2018 | De Oranjes

woensdag 19 december 2018

Koningin Máxima bij Kerst Muziekgala 2018

Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, was vandaag aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2018. Het gala bevatte optredens van de Grootste Schoolband van Nederland bestaande uit 300 kinderen afkomstig uit alle provincies van Nederland en artiesten zoals Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Matt Simons, Haevn, Tommie Christiaan, Sharon Doorson en jonge muzikanten.



De feestelijke middag werd gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Het Kerst Muziekgala wordt uitgezonden door AVROTROS op woensdag 26 december, 20.28 uur bij NPO 1. De uitzending wordt herhaald op donderdag 27 december om 10.54 uur op NPO1.
En marge van het Kerst Muziekgala woonde Koningin Máxima een werksessie bij van Méér Muziek in de Klas Lokaal. Tijdens deze werksessie waren vertegenwoordigers van een aantal belangrijke partijen bijeen om te bespreken wat er moet gebeuren om ook in hun regio muziekonderwijs te realiseren en structureel te verankeren. Het ging om vertegenwoordigers van provincies en grote steden, provinciale culturele instellingen (de Raad van 12) en andere betrokkenen die hiermee een volgende stap binnen het programma van Méér Muziek in de Klas Lokaal. Deze werksessie is een opmaat naar een jaarlijkse werkconferentie voor samenwerkende partners in de regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten