6 JAAR ROYALFANVIVIAN | De Oranjes

donderdag 11 augustus 2011

6 JAAR ROYALFANVIVIANVandaag viert www.royalfanvivian.web-log.nl haar 6-jarig bestaan! Een jaar vliegt.. zo blijkt wel uit het feit dat de volledige uitslag van de enquête ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan nog niet eens gepubliceerd is. Hoewel ik niet meer zo 'verliefd' op de Oranjes ben als in 2005, is de weblog verveling nog niet toegeslagen. En met het oog op de aanstaande web-log migratie (nacht van 22 op 23 augustus) krijg ik nog meer zin om nog vele jaren door te bloggen! Al zal het na de migratie wel even wennen zijn en ook irriteren dat er veel zaken weer opnieuw toegevoegd moeten worden en het lay-outjasje niet mee verhuisd. Het belangrijkste is dat ‘ie’ in de lucht blijft!


Natuurlijk heb ik het 6-jarig bestaan vooral ook te danken aan de vele bezoekers, die met of zonder reacties (10483 reacties momenteel) de site ‘levend’ houden!


Met Koninklijke groet,
RoyalfanVivian
viviankramer@hotmail.com

11 opmerkingen:

 1. k had je al gefeliciteerd in het vorige logje, maar bij deze nogmaals gefeliciteerd en blijf voorlopig nog maar royalfanvivian, zodat we nog lang kunnen geniete van je site. En succes met de komende migratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Vivian.
  Van Harte gefeliciteerd hoor met dit zesjarige bestaan!!! Ik ben blij dat je er nog steeds zin in hebt. De collage is zó leuk en origineel, super grappig gedaan! Succes met de migratie, het komt goed.
  Groetjes, Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte! Dat er nog vele jaren zullen volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heey Vivian,
  Ook namens mij van harte ! De Tijd gaat inderdaad heel erg snel! Ik ben heel erg benieuwd wat de immigratie allemaal gaat doen met de weblog!! Heb hier en daar al wel wat gelezen... Maar het blijft spannend.
  Op naar de 7 jaar ! en dan ben ik er ook weer bij ±D
  groetjes charelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je site zo lang bestaat, echt van harte gefeliciteerd! Ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Vivian,
  Van harte gefeliciteerd met je site! Echt super dat íe al zo lang bestaat Ga zo door en ik blijf foto's sturen naar je hoor!
  groetjes Jannemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woh heee.. al 6 jaar, dat is lang...
  Gefeliciteerd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd,
  6 jaar is een lange tijd, leuk dat je nog steeds door blijft gaan.
  Het is echt een superweblog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je 6-jarige website! Daar zitten heel wat uurtjes in maar 't resultaat mag er dan ook zijn! Succes met de voortzetting. Websitestof heb je altijd wel want de koninklijke familie is nooit saai!

  BeantwoordenVerwijderen