Oranje nieuws – 6 & 7 december 2010 | De Oranjes

dinsdag 7 december 2010

Oranje nieuws – 6 & 7 december 2010

Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima bij 85-jarig jubileum BPV


Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima waren gisteravond aanwezig bij het 85-jarig jubileum van de Buitenlandse Persvereniging.


Ze kregen bij een speciale feestelijke receptie het jaarboek van de vereniging in ontvangst en lieten zich informeren over het werk van de BPV.  De BPV werd op 14 november 1925 in Den Haag opgericht met als doel de krachten van de buitenlandse pers in Nederland te bundelen en op te komen voor de belangen van buitenlandse journalisten in Nederland.


Fotoserie (PPE)
Prinses Amalia 7 jaar


Amalia_7 Het zijn echte verwendagen voor Prinses Amalia. Zondag kreeg ze veel cadeautjes t.g.v. Sinterklaas, en vandaag zal ze weer verrast worden met een lading cadeautjes, want de prinses viert haar 7e verjaardag!


Zoals eerder gemeld zal tevens vandaag de oude Dakota DC-3 van Prins Bernhard omgedoopt worden tot ‘Prinses Amalia’ – maar of Amalia nu echt zo blij is met dit cadeau en of ze bij de doop van het vliegtuig aanwezig zal zijn is nog maar de vraag.. Bovendien verheugt ze zich veel meer op de traktatie die ze op school uit zal delen, de taart met 7 kaarsjes die ze na schooltijd uit mag blazen, én een barbiepaard met koets (want die had de Sint nog niet aan haar gegeven) hoopt ze vandaag van haar ouders te krijgen..


- Mochten er onverwachts vandaag nieuwe foto’s vrijgegeven worden, die kan ik pas vanavond plaatsen..dan weten jullie dat..

11 opmerkingen:

 1. Amalia van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag, zowel op school als thuis op de Eikenhorst. Wat zag Maxima er gisterenavond geweldig uit, maar Willem-alexander moet oppassen vind ik, wordt weer erg dik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GEFELICITEERD, ik wens haar een hele fijne, gezellige en vrolijke verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Amalia. Vivian, Je hebt de foto ook weer leuk bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Amalia! Ik hoop dat we ze weer zullen zien bij een fotosessie in Lech.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! 'K ben benieuwd wanneer we ze weer zullen zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een leuke taart gemaakt voor Amalia! Staat zo leuk bij haar vrolijke zomerjurk!

  BeantwoordenVerwijderen