FOTOSESSIE IN ARGENTINIË | De Oranjes

zondag 19 december 2010

FOTOSESSIE IN ARGENTINIË

Zoals eerder vermeld brengen Kroonprins Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters de kerstdagen door bij de familie in Argentinië. Omdat vakanties in Argentinië tot op heden niet zonder het ‘geklier’ van de media zijn verlopen, besloten Willem-Alexander en Máxima vandaag een fotosessie te organiseren voor Argentijnse en Nederlandse media om in ruil daarvoor met rust gelaten te worden.


Hoewel er in Nederland een flink pak sneeuw ligt, is het in Argentinië prachtig weer. De fotosessie vond plaats in Villa La Angostura – de plaats waar de broer van Máxima (Martin) een restaurant heeft. Met een prachtig decor – tussen de bloemetjes- en nabij het Nahuel Huapi-meer werd er geposeerd…en dat leverde schattige voorjaarsplaatjes op!De RVD heeft een foto vrijgegeven:


(De 'draden'  zijn regendruppels die zo nu en dan tijdens de fotosessie vielen)KLIK HIER VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOSERIE !

18 opmerkingen:

 1. Echt een super fotosessie! En super dat de RVD een foto heeft vrijgegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was echt super leuk! Mooie omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel gaaf! Leuk, die foto van de RVD!
  Mogen ze vaker doen :)
  gaat de koninklijke familie dit voorjaar wel naar Lech?
  of is dat nog niet bekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke foto's zijn er gemaakt, t'is zo'n leuk gezinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's zijn het geworden, maar dat komt denk ik ook vooral door de achtergrond! Leuke foto ook van de RVD!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom gaan de prinsesjes toch altijd hetzelfde gekleed? Het zijn toch persoonlijkheden? Als ik deze foto's vergelijk met de foto's die er deze maand van de andere vorstenhuizen zijn verschenen, vind ik deze weinig spontaan en een beetje stijfjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt super leuk deze foto's! Ik vind die acthergrond met bloemen echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super lieve foto's zeg! Wat zijn het ook pracht meisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt mooie foto's! Wel erg leuk dat er, toch best onverwachts, een fotosessie georganiseerd werd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke foto's, echt leuk zo met z'n vijven tussen de bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuke fotosessie, en wat zagen de prinsesjes er lief uit! De screenshots zijn goed gelukt, leuk om zoveel foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je mooie schreenshots gemaakt Vivian,vooral die van Ariaantje met het bloemetje achter haar oor en Alexia met haar geplukte boeketje. Erg leuk dat de RVD ook een foto heeft vrijgegeven, het is echt een mooi gezicht zo tussen de bloemen! En grappig genoeg waren de meisjes niet helemaal hetzelfde gekleed.. Ariane's tuniekje verschilt van die van de andere 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke fotosessie! Heb leuke beelden gezien bij RTL Boulevard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De foto's zijn inderdaad heel leuk, ook je screenshots zijn altijd goed, alleen vind ik het heel jammer en wat overdreven dat je op alle foto's (dus ook die rechtenvrij zijn, of screenshots)copyright hebt zitten. Het komt nogal onvriendelijk over. Als je het op foto's doet die je in levende lijve zelf gemaakt hebt, kan ik me er wel iets bij voorstellen, maar bij de andere gaat het wat ver.Ik zou ze graag voor eigen gebruik willen downloaden, dat kan helaas niet en dat vind ik heel jammer. Ik gebruik de foto's van ons Koningshuis als screensaver,soms druk ik een foto af, weinig risico op misbruik dus. Overigens vind ik je site heel goed, altijd up to date en veel info, die ook klopt. Dus ga vooral zo door, je bent altijd de 2e site die ik aanklik als ik de Koninklijke sites ga bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helaas is dat niet in te stellen. Het is óf alles beschermd met copyright, of niks. Maar als je foto's voor eigen gebruik wilt hebben kun je gewoon een mailtje sturen naar viviankramer@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. privelezeres,
  ik heb op een foto gezien dat prinses Ariane een kleerhanger in haar broek had zitten. Het is een foto van deze sessie maar staat niet op deze site :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, hoe kan dat dan?! Zou je die foto willen sturen naar viviankramer@hotmail.com
  :D

  BeantwoordenVerwijderen