Oranje nieuws -19 december 2007 | De Oranjes

woensdag 19 december 2007

Oranje nieuws -19 december 2007

Om 9.00 uur vanochtend heeft prins Willem-Alexander de deur van het Glazen Huis in Den Haag gesloten. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Rob Stenders mogen er voorlopig niet meer uit. De drie dj's vragen met hun actie Serious Request aandacht voor het gebrek aan schoon drinkwater op veel plaatsen op de wereld.
Fotoserie:
KLIK HIER
Img_4133_34a8e545f2a49100990745213b9d730
Foto met dank aan Remco van Oosterom!

Verdere publicatie zonder toestemming verboden


Ijsjes eten in December


Prinses Máxima is samen met Amalia, Alexia en Ariane al in het warme Argentinië. Waar zij uiteindelijk met het hele gezin en de Argentijnse familie de feestdagen zullen doorbrengen. Op onderstaande foto´s zie je de prinsesjes smullen van een ijsje in de ijssalon:


Foto 1
Foto 2


Prins Willem-Alexander voegt zich in dezer dagen ook aan het gezin toe. A.s. zaterdag wordt er een officiële fotosessie gehouden.


Update!
Oma, Maria del Carmen ging met Amalia en Alexia een middagje de stad in!
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7

Grappig om te weten; het blauwe jurkje van Alexia, droeg Amalia 2 jaar terug ook in Argentinië tijdens de fotosessie van haar 2e verjaardag.

7 opmerkingen:

 1. leuke foto
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb diverse reacties gelezen van Claudia, en het enige wat ze te meldde heeft is: leuke foto's!!!!! Boeiende mening heb je Claudia, volgens mij laat je alleen een reactie achter om reclame te maken voor je eigen site!!!!
  Ontopic: Over die fotosessie in Argentinië: is dit bericht wel waar Vivian, ja je weet het niet hé. Jij en je grapjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat er weer een fotosessie komt!
  Ik ga de foto's in de ijssalon niet inplakken. Ze zijn wel lief, en ze 'mogen' ook wel omdat de mediacode in Argentinie niet geldt, maar ik vind dat de prinsesjes wel rustig vakantie mogen vieren.
  Wat voor grapjes maakt Vivian dat we moeten twijfelen of er een fotosessie komt??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke foto´s!:) Schattig, die ijsjes eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het jurkje dat Alexia aan heeft is niet hetzelfde als Amalia aan had op haar tweede verjaardag. Het smokwerk was anders, maar het lijkt er wel veel op.

  BeantwoordenVerwijderen