Prinses Máxima weer aan de slag | De Oranjes

maandag 18 juni 2007

Prinses Máxima weer aan de slag

Prinses Máxima is weer aan de slag, na de geboorte van Ariane. Máxima houdt dinsdag in Londen een toespraak over de toegankelijkheid van de financiële diensten in de ontwikkelingslanden voor de bevolking daar.Ze spreekt voor de deelnemers aan het High Level Financial Inclusion Congres, dat wordt georganiseerd door het Britse Ministerie van Financiën en het Departement voor Internationale Samenwerking (DFID).
De echtgenote van prins Willem-Alexander gaat aankaarten dat meer arme mensen toegang krijgen tot financiële diensten als spaarrekeningen, verzekeringen en leningen. Meer dan 2 miljard mensen hebben die toegang niet of nauwelijks. Hierdoor kunnen zij zich niet sociaal-economisch ontwikkelen en meeprofiteren van de economische groei die deze landen doormaken.
Prinses Máxima opent vrijdagmiddag 22 juni het lustrumsymposium van de Prins Claus Leerstoel in Paleis Noordeinde in Den Haag en woont maandag 25 juni in Den Haag de afronding bij van het project Taskforce Jeugdwerkloosheid. (Telegraaf)

5 opmerkingen:

 1. Fijn voor haar en voor ons dat ze weer zover is opgeknapt dat ze weer taken op zich kan nemen. Maxima, veel geluk in je gezin en binnen je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een schitterende foto van Máxima! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het gezien! Leuk!!
  Práchtige foto van Prinses Maxima zeg! Mooi!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. grappig, dat de prinses precies 10 weken zwangerschapsverlof heeft gehouden, net alsof ze in loondienst is. Persoonlijk lijkt me wat langer verlof helemaal niet verkeerd, maar we kunnen beslist niet zeggen dat ze niet ijverig is.

  BeantwoordenVerwijderen