Kroonprins begint rechtszaak tegen Party | De Oranjes

dinsdag 12 juni 2007

Kroonprins begint rechtszaak tegen Party

Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima beginnen een rechtszaak tegen roddelblad Party.
Dat heeft volgens hen hun persoonlijke levenssfeer aangetast en onrechtmatig gehandeld door vorige week foto's te publiceren van een familie-uitje op het strand van Wassenaar. De schending van de privacy geldt wat de prins betreft vooral Amalia en Alexia, die op de foto's te zien zijn met hun moeder.
(BNdestem)(Ik heb de foto´s ook gezien en ze zijn wel leuk, maar uit respect voor de privacy van Willem-Alexander en zijn gezin plaats ik ze niet.)

17 opmerkingen:

 1. Sjah...dat zal nog wel vaker gebeuren! Jammer dat het dan met een rechtzaak moet! Als al die fotografen zich nu gewoon aan de afspraken houden, dan was zo'n rechtzaak ook niet nodig! We hebben de foto's niet gezien, maar we begrijpen waarom je ze er niet opzet!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het waren wel leuke foto's ja, maar ja aan de andere kant snap ik W-A ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het waren idd leuke foto's maar ik ben het met Willem-Alexander eens.
  Ze hebben fotosessie's enzo, en ze hoeven echt niet zomaar foto's te plaatsen waarvan ze weten dat het niet de bedoeling is!
  En ik las ergens een reactie van jou Aimée krijgt een meisje, hoe weet jij dat dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze helaas niet gezien.. Ja, idd Rianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb de foto's niet gezien, maar ik begrijp wel dat je ze niet plaatst!!
  enn.. ik heb ook jouw reactie gezien dat aimee een meisje krijgt, en kvraag me ook af hoe jij dat kan weten!! khoop dat je dit leest..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik heb de foto's zien staan, het zijn leuke foto's, maar zo had dat niet gehoeven. Als de fotograven van de roddelbladen zo blijven doorgaaan, moeten wij dadelijk ook de jaarlijkse fotosessies gaan missen. dus heren fotograven houd daarmee op en dat jij de foto's niet plaatst vind ik erg goed van je. De koninklijke familie heeft ook recht op privace.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En Aimee krijgt een meisje; hoe weet jij dat. Gezien de situaties bij alle prinsessen, zou dit logisch kunnen zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ik hoop dat ze in oktober een gezond kind ter wereld brengt ongeacht het geslacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hej vivian!
  ik vind het ook hele leuke foto's!!
  maar wel jammer dat het zo moet gaan maarja
  groetjes!
  P.S. leuke foto heb je erbij gedaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prima dat je niet plaatst. Max en WA zorg voor wat leuke foto's! Maar ik gun ze en zeker hun dochters wat vrijheid. Je wordt toch knettergek als je altijd gefotografeerd kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan ze wel begrijpen. Het is echt mega vervelend als er zomaar foto's van je worden gemaakt, terwijl je het niet wilt. Maar het is ook zo dat ze de laatste tijd bijna geen foto's meer uitgeven van de prinsesjes. Dus aan de andere kant... Misschien zou het beter zijn als ze wat vaker foto's zouden geven. Niet omdat ik dat zo leuk vindt, maar om die fotograven wat op afstand te houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan ze wel begrijpen. Het is echt mega vervelend als er zomaar foto's van je worden gemaakt, terwijl je het niet wilt. Maar het is ook zo dat ze de laatste tijd bijna geen foto's meer uitgeven van de prinsesjes. Dus aan de andere kant... Misschien zou het beter zijn als ze wat vaker foto's zouden geven. Niet omdat ik dat zo leuk vindt, maar om die fotograven wat op afstand te houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoii
  Wie kan mij de link geven van die foto's??
  kan ze nergens vinden!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima goed begrijpen..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. waar kan je ze vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. als die smerige parasieten hun privileges nou eens opgeven dan kan NL weer een republiek worden en zijn zij van alle problemen af, zolang ze PARASITEREN op geerfde titels moeten ze overal bespioneerd en opgejaagd worden GEEN RUST VOOR HEN
  1.geerfde titels zijn niks waard
  2.door aantrouwen verkregen titels zijn niks waard
  3.iedere Nederlander moet een gelijke kans hebben op de functie van staatshoofd
  4.onderscheid maken tussen Nederlanders obv afkomst is discriminatie (Beatrix von Amsberg is niet beter of hoger dan mij)
  5.Nederland is van oudsher een republiek
  6.Bea rot op

  BeantwoordenVerwijderen
 16. doe alsjeblieft even normaal

  BeantwoordenVerwijderen