Royalfanvivian´s-juni brief | De Oranjes

vrijdag 1 juni 2007

Royalfanvivian´s-juni brief

Ha Royalfans! Het lijkt zo onderhand wel een soort column die ik voor mijn maandelijkse tijdschrift ‘RoyalfanVivian’ schrijf (Ja ik fantaseer graag) maar het is ‘gewoon’ de Juni-brief, zoals jullie iedere keer aan het begin van de maand van mij gewend zijn.
Waar wil ik mee beginnen?? Allereerst maar over het thema dan. Het thema van deze maand zal heten: ‘Bastaardkinderen’ Een interessant onderwerp vind ik, hopelijk vinden jullie dat ook. Wat ik er echter wel bij wil vertellen is dat Anja (trouwe bezoekster) alle delen gemaakt heeft en naar mij toe gemaild. Hiervoor nogmaals veel dank! Verder wil ik even mijn excuses aanbieden, omdat ik in de maand mei ‘slordig’ met m´n thema ben omgegaan. Vooral de laatste paar delen kwamen pas op het laatste moment op de site en dat had ik gewoon beter moeten verdelen. Dus ik beloof dat de delen nu echt netjes verspreid over de maand komen. Heb je in de gaten dat ik mijn belofte nog steeds niet nakom? Stuur me dan gerust een mail met iets van: ‘Heey hoe zit da meeij dat thema? Schiet es op!’ Ik denk dat ik dan wel luister..
Dan het volgende: EEN OPROEP, in eerste instantie was de mail voor mij bedoeld maar omdat ik die videobanden niet in mijn bezit heb, probeer ik het maar via m´n site. Hopelijk kan iemand helpen. Hier de mail:
Beste Vivian, Ik ben op zoek naar videobanden (in zéér goede staat) van de huwelijken van Constantijn en Laurentien en van Willem-Alexander en Máxima. De videobanden die ik heb zijn zéér slecht, kwa beeldkwaliteit; tijdens het opnemen van het huwelijk van 2-2-2, is mijn videorecorder kapot gegaan. Ik dacht in eerste instantie dat de schade wel mee zou vallen, maar toen ik de videoband weer uit de kast pakte, na een hele tijd, ontdekte ik dat het beeld: schokte, trilde en rolde. Nou dat is ook niet fijn om naar te kijken. Het complete huwelijk van 2-2-2 duurde zo’n 4 uur (240 minuten). Ik heb diverse mensen gemaild, maar helaas………..met geen positief succes. Ook ben ik op zoek naar het complete huwelijk (burgerlijk en kerkelijk) van Constantijn en Laurentien. Dus liever géén samenvattingen van 60, 80 of 100 minuten. Want zo lang duurt zo’n tv-uitzending in werkelijkheid niet. Als ik iets vraag dan graag ALLES, en niet INGEKORT. Misschien kun je me helpen?. Ik zou ook graag het interview willen hebben dat Maartje van Weegen had met Constantijn en Laurentien, voorafgaand aan hun huwelijk. Ik hoop dat het niet teveel gevraagd is?. Wellicht kan je me helpen of weet jij iemand anders die me kan helpen?. Alvast bedankt, mvg Twanne Mail als jij dit probleem kunt oplossen naar twanne@solcon.nl
Ja! En dan nu iets waar ik verschillende reacties op verwacht.. Vanaf nu is er per maand een quiz. Dus niet meer om de week of nog korter. Ten eerste is het voor sommigen best een opgave denk ik om voor de uiterlijke datum steeds de antwoorden te sturen en vooral het vinden van de antwoorden. De quizzen zijn al niet zo simpel, en daarnaast weet ik op een gegeven moment ook geen onderwerpen voor de quizzen meer te bedenken. Het is voor jullie ook een fijn idee dat je een maand de tijd hebt toch? Hopelijk zijn er niet al te veel mensen nu teleurgesteld. Er zullen per quiz ook iets meer vragen komen, dus in principe mis je niets.De juni-quiz komt waarschijnlijk dit weekend nog op de site.
Graag maak ik van deze mededelingen-brief ook nog even gebruik door reclame voor een splinternieuwe weblog te maken! www.maryletizia.web-log.nlGaat zoals de naam al zegt: Over de prinsessen Mary van Denemarken en Letizia van Spanje, daarnaast wordt er ook aandacht aan de rest van hun familie besteed. Met categorieën als: kleding, huwelijk, kinderen enz. Doordat deze weblog pas nieuw is, kan het wel wat publiciteit gebruiken. Want als ik dan terugkijk op augustus 2005…toen royalfanvivian.web-log.nl online ging..nou nou! in het begin moet je echt doorzetten hoor. De bezoekers wilden maar niet komen! Of beter gezegd: niemand kende mijn weblog natuurlijk. Gelukkig is dat anno 2007 allemaal verleden tijd en behoor ik tot de gelukkige webloggers met gemiddeld 8.000 bezoekers per maand en een hoop mensen die op mijn logjes reageren. Hartelijk dank! De 2e weblog waar ik in deze brief reclame voor maak is: www.royaleurope.web-log.nl Prachtige weblog met actueel royalnieuws en als rode draad: Vorstelijke juwelen, wat mede in de lay-out zichtbaar naar buiten komt!Wat betref de lay-out van mijn site..nu is ´t hier nog lief voorjaar: Maar in de loop van deze maand zal de lay-out veranderen, met wellicht een aanpassing op het seizoen en ik denk zomaar dat ik de knallende kleur Oranje weer eens tevoorschijn tover. Oranje voor Oranje!
En dan tot slot: dinsdag 5 juni ben ik jarig, ik mag dan het getal 17 als leeftijd gaan dragen..Ik kan jullie helaas niet trakteren op koffie met gebak.Zou wel kunnen misschien..maar zie die eventuele koffievlekken maar eens uit mijn weblog te poetsen.. Nee ik neem het zekere voor het onzekere en trakteer op een door mijzelf samengestelde top 17 van mooiste koninklijke foto´s. Je bent dinsdag van harte uitgenodigd. Maar dat geld eigenlijk voor altijd!
Genoeg gebrabbel, ik zou zeggen: Geniet van het thema, succes met de quiz, en voor van alles en nog wat ben ik altijd te bereiken via vivianvalke@hotmail.com
Groetjes, RoyalfanVivian

9 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Bedankt voor de recalme Vivian. Leuk!
  Succes met je web-log deze maand, leuk thema
  trouwens. Daar hoor je nooit zoveel over. Interessant dus.
  Groetjes Royaleurope

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej Vivian!
  Bedankt voor de reclame!
  Ben benieuwd naar de nieuwe lay-out..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke brief joh! Echt geweldig leuk. Leuk dat je 17 jaar wordt, jammer genoeg niet ouder want dan kregen we nog meer foto's te zien..;)
  Leuk dat je ook reclame gemaakt hebt! En ik ben heel erg benieuwd naar je layout! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een hele leuke brief! Ben benieuwd naar al je foto´s!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk Vivian weer een nieuw thema!
  Doe je best meid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even een opmerking hier...enkele foto's die jij hier plaatst (bijv. de recente foto van de Koningin & WA, Maxima en hun 3 dochtertjes) zijn van de Koninklijke Web Site en het copyright hiervan berust bij de RVD.
  Als jij dus 'claimt' dat deze foto's van jou zijn heb je dus een behoorlijk probleem!
  De klacht is doorgespeeld naar de RVD.
  Neem aan dat zij contact met jou zullen opnemen over het publiceren van materiaal dat onder hun copyright valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die foto komt van telegraaf.nl en bovendien zet ik altijd de bronvermelding erbij. Ik ken wel andere weblogs die dat niet doen. Het feit dat ik een copyright op mn site heb is slechts tegen het kopieeren van andere webloggers van mijn logjes, wat in het verleden nog al eens voorkwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé wat leuk, een partijtje na mijn deeltijd-toets! Dat lokt me wel, een gezellig partijtje :D Ben benieuwd naar je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen