Royalfanvivian´s-maart-brief | De Oranjes

zondag 22 april 2007

Royalfanvivian´s-maart-brief

Wat gaat een maand toch snel, ik herinner me dat ik m´n februari-brief zat te typen en nu is het alweer 1 maart. Hoogste tijd dus dat ik weer het e.e.a. vertel aan jullie.
Het themaHet thema van deze maand zal worden: ‘Juliana 1909-2004’. Verdeeld in delen beschrijf ik haar leven met behulp van foto´s. Hopelijk vinden jullie het een leuk idee voor deze maand. Mocht je een mooie foto in je bezit hebben, of vinden van Juliana. Kun je die opsturen als je wilt naar vivianvalke@hotmail.com. Met foto´s maak je me altijd blij.
Uitslag februari poll In februari luidde de pollvraag: In welk jaar wordt Willem-Alexander koning? Er is 170 keer op gestemd en de uitslag is met 33.5% geworden: 2010. Omdat we dit natuurlijk op het laatste moment te weten krijgen, was ik zomaar benieuwd naar hoe anderen hier over dachten. We zullen wel zien! Maar ik denk dat koningin Beatrix voorlopig nog wel op de troon blijft.Nieuwe pollvraagEr moest weer een nieuwe pollvraag komen. Omdat ik op dit moment geen goede kan bedenken, vraag ik het aan jullie. Dus reageer maar als je een leuke weet.
Reclame Ook dit keer maak ik weer reclame voor 2 andere koninklijke weblogs. www.prinsesanita.web-log.nl is een mooie weblog die niet alleen over Anita gaat maar ook over de andere van Vollenhoven prinsessen.www.bedankkaartjessparen.web-log.nl is een mooi bijgehouden weblog over de recent en wat oudere ontvangen bedankkaartjes. De moeite waard om eens langs te gaan en een reactie achter te laten.
Archieven De vorige keer meldde ik al dat ik de Archieven e.d. iets overzichtelijker ging maken. Nou ben ik daar eerlijk gezegd nog steeds niet aan toegekomen. Wel kan ik in ieder geval beloven dat het overzichtelijker wordt, maar dat is natuurlijk wel heel makkelijk gezegd van me.
Ik hoop dat ik mijn website-bezoekers ook deze maand weer kan verwennen met leuke actuele foto´s, terugbladeren in het fotoboek foto´s, quizzen, en met het thema. Ik sluit dit keer af met een foto van mijn kat Boelie en ik op m´n bed, met als achtergrond..plaatjes, plaatjes en nog eens plaatjes van het koningshuis.
Groetjes Royalfanvivian

9 opmerkingen:

 1. Haha. Je hebt al geen behang meer nodig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, goedkoop zo; je hebt geen behang nodig, maar wel gezellig lijkt me. en ik ben benieuwd naar je thema': Juliana 1909-2004. Er leuk bedacht, want 20 maart is het al weer 3 jaar geleden dat ze is overleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vivian,
  Wat leuk om eens te zien wie er achter deze site huist. Ik geef je mijn complinten, want ik geniet telkens weer van je site. Echt heel leuk om zo op een actuele manier alles bij te houden van ons koningshuis.
  Ik zou wel eens willen weten hoe je aan alle info en foto's komt, je lijkt me nog erg jong om daar zelf achteraan te gaan.
  Misschien kun je dat nog eens vertellen, (niet met de bedoeling om het ook te gaan doen, ik heb nl een gezin en ik vind het wel makkelijk dat jij het voor me doet.) Blijf zo doorgaan!!
  groeten Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, leuk die brief, gaaf 'behang' ook=D bedankt voor de reclamemaking!!
  en een leuk thema voor de maand maart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super, en wat heb jij veel plaatjes aan de muur hangen!!!
  groetjes,
  hanna(royaltykids.web-log.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg dat 'behang'....
  Ook een heel mooi thema...
  Succes maar weer in Maart...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo een kamer, en zeker een heel mooi thema, Juliana, pracht mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heey Vivian,
  Wat een leuke brief zeg!
  Leuke foto zeg, jij met je poes of kat....
  Je behang is helemaal vol met alles over de oranjes! Leuk hoor! :D
  Leuke meid ben je zeg!
  Knap hoor! Super leuke foto!
  Doei Doei :D :D
  Groetjes Oranjefan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey vivian,
  Je bent geen griezel hor(knipoog)
  Je hebt wel een kamer boordevol plaatjes zeg alle mensen!!!
  Maar wel leuk.
  Goetjes en veel suc6 weer deze maand om alles bij te werken!!
  P.s.khoop ook dat je veel op mijn web-log zult kijken deze maand.

  BeantwoordenVerwijderen