Royalfanvivian´s-april brief | De Oranjes

zondag 1 april 2007

Royalfanvivian´s-april brief

Goedendag allemaal! Op deze 1 april-dag. 1 april betekent grappendag, maar ook een nieuwe maand dus ook een nieuwe brief van ‘RoyalfanVivian’
Het thema van deze maand is ’40 jaar Willem-Alexander, en zijn koninginnedagen’ Onze prins wordt deze maand 40 jaar en omdat het deze maand ook koninginnedag is, combineer ik het. Ik beschrijf zijn leven, en tegelijk leven we mee met de koninginnedagen van toen hij nog een klein mannetje was tot nu.
Om maar even bij koninginnedag te blijven. 30 april is het weer zover. De nieuwe pollvraag zal dan ook luiden: ‘Waar vier jij koninginnedag?’ Ik ben benieuwd naar de uitslag. Zelf kijk ik 30 april tv. Ik wacht gewoon net zo lang tot ze weer eens in Zeeland komen en dan zal ik ook langs de route staan.
Dan, de uitslag van de poll van de maand maart. De vraag was: ‘Máxima bevalt van een…’ 62,9% zegt een zoon. 37,1% zegt een dochter. Het zal niet heel lang meer duren dat Máxima bevalt…en dan weten we het échte antwoord.
Ik heb enkele klachten ontvangen wat betreft ‘moeilijke quizzen’ en dat m´n site bij sommige mensen niet volledig te zien is. Over de quizzen, ik probeer het af te wisselen. Door dan weer wat makkelijkere vragen te doen en dan weer moeilijke. Echter als ik een wat moeilijke quiz plaats..zijn er mensen die hun antwoorden wel insturen maar dan ongeveer aan mij smeken om in het vervolg een makkelijke quiz te doen. Het is geen verplichting om mee te doen, dus als je een quiz moeilijk vind kun je ook een keer overslaan. Enne..je krijgt niet zomaar puntjes! Daar moet je wel wat voor doen he..dus begrijp het alsjeblieft als sommige quizzen een beetje moeilijk zijn. Dan over het probleem dat mijn site bij sommige mensen halve foto´s en halve teksten laat zien. Dit ligt niet aan mijn website, maar aan de computer waar je op dat moment op zit. Omdat ik weinig verstand heb van computers weet ik ook niet precies waardoor het komt. Maar als je Windows XP hebt, net als ik. Kun je sites die 1000 pixels breed zijn wel volledig zien. En bij de wat oudere versies van 800 pixels, zie je mijn site denk ik voor de helft.
Missen jullie het Wilhelmus al??? Sinds februari hoor je het niet meer als je deze site opstart. Maar het komt weer terug! Alleen wanneer weet ik niet. Ik probeer namelijk net zoiets te plaatsen als dat je nu ‘Adios Nonino’ hebt. Daar bedoel ik mee dat je zelf kunt bepalen of je hem af laat spelen of niet. Tot slot ben ik gevraag reclame te maken voor de volgende weblog: http://maximawillemendekids.web-log.nl/ een weblog over het gezin van Willem-Alexander. Neem eens een kijkje!
Hopelijk zijn nu weer wat dingen duidelijk. Mocht je nog vragen/opmerkingen/tips over mijn site hebben kun je mij mailen via vivianvalke@hotmail.com
Groetjes, RoyalfanVivian

9 opmerkingen:

 1. leuke brief ik zie het met vertrouwen te gemoet vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het Wilhelmus is sinds vanmiddag trouwens te beluisteren linksboven in het menu. Veel luisterplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke layout heb je nu! Mooie kopfoto en welkomsfoto! Echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan Vivian!
  Ook leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een reactie plaatsen gaat weer, maar stemmen op je poll gaat (nog) niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn, dat het wilhelmus weer terug is; ik heb er weer van genoten toen ik deze brief van je heb gelezen. Leuke foto's en een leuke tijd was het met die jonge prinsjes op Drakenstein en op de vakanties. Ik ben benieuwd naar de uitwerking van je thema; doe je best en succes, maar dat het mooi zal worden, daar ben ik nu al van overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zijn er nog meer mensen die problemen hebben wat betreft het stemmen op de poll? reageer dan even..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt het probleem opgelost, denk ik want ik kan weer stemmen op je poll; ik hoop dat dit voor iedereen geldt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik kan ook niet stemmen op de poll

  BeantwoordenVerwijderen