Onbekende foto Koningin Máxima en dochters in werkkamer Koning | De Oranjes

maandag 17 januari 2022

Onbekende foto Koningin Máxima en dochters in werkkamer Koning

Een nog niet eerder getoonde foto van Koningin Máxima met haar dochters Amalia, Alexia en Ariane hangt groot in de werkkamer van de Koning. Waarschijnlijk maakt de foto deel uit van de reeks die gemaakt werd rond de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander in 2017 en was deze ingelijste foto een cadeau voor hem. De foto hangt er vermoedelijk al enkele jaren, maar vandaag - bij de eerste kennismakingsgesprekken met nieuwe ministers - zien we voor het eerst deze hoek van de werkkamer. 

De Koning voerde vanmiddag zijn eerste wekelijkse gesprek met minister-president Rutte na de beëdiging van het kabinet-Rutte IV. Bijna iedere maandag spreken de Koning en minister-president met elkaar. In deze gesprekken wordt de Koning op de hoogte gehouden van het actuele regeringsbeleid.
Aansluitend ontving de Koning minister de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Het betreft het eerste bezoek in een reeks van, al dan niet hernieuwde, kennismakingen met de ministers van het kabinet-Rutte IV.

1 opmerking: