In beeld: Willem-Alexander en Máxima 15 jaar getrouwd - III | De Oranjes

dinsdag 31 januari 2017

In beeld: Willem-Alexander en Máxima 15 jaar getrouwd - III

 

3 opmerkingen:

 1. Elma de Bruin-Hoogeweij31 januari 2017 om 21:13

  Leuk overzichtje zo, maar wat ontzettend jammer dat je tegenwoordig bijna altijd alleen maar Getty foto's gebruikt, die zijn n.l. niet te downloaden en dat doe ik zo graag voor mijn eigen verzameling. Hopelijk in de toekomst weer wat meer foto's uit andere bronnen. Maar de logjes zijn mooi, ga daar vooral zo mee door. Groetjes, Elma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Getty Images bied gelukkig wat mogelijkheden. Helaas zijn er verder weinig (op de officiële en gekregen foto's na) beelden die ik kan gebruiken :) Je zou eventueel wel printscreens kunnen maken?

   Verwijderen
 2. Ah, ik blijf verliefd op de foto van Ariaantje met haar oranje mutsje. Ik vind het wel geweldig dat je zoveel kunt plaatsen dankzij Getty Images.

  BeantwoordenVerwijderen