| De Oranjes

dinsdag 26 oktober 2021

De komende tijd ben ik waarschijnlijk niet (of minder) in staat om deze website actueel te houden. 


4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi verslagje van je oma door jouw ogen beschreven. Je zal haar ontzettend missen en neem je tijd om dit te verwerken en hopende komt er dag voor je dat je het een plaatsje kunt geven en door kunt gaan met je leven. HEEL VEEL STERKTE MET HET VERWERKEN VAN DIT VERLIES.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Vivian,
  Dat is heel verdrietig, wat was zij een bijzondere oma, ik kan me voorstellen dat je nu even met andere dingen bezig bent. Neem je tijd, heel veel sterkte, maar vooral veel steun aan de prachtige herinneringen. Liefs, Elma de Bruin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vivian,
  Ik dacht laat ik eindelijk weer eens langs gaan op jouw website. Wat een treurig nieuws lees ik daar als eerste. Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Veel sterkte & lieve groet, Jenny.

  BeantwoordenVerwijderen