WEBSITE BESTAAT 14 JAAR | De Oranjes

zondag 11 augustus 2019

WEBSITE BESTAAT 14 JAAR

Vandaag is het precies 14 jaar geleden dat deze website geboren werd. 
De weg naar het 15-jarig jubileum volgend jaar zou feestelijk moeten zijn, maar ik zie voorlopig nog niet gebeuren dat ik me weer met net zo veel energie in kan zetten voor deze website als toen ik er ooit mee begon. Sinds dit jaar is het vaak een blok aan m'n been geworden, maar wellicht verandert dat weer eens. Veertien jaar is niet niets en alleen al vanwege zijn ouderdom en vele mooie herinneringen kan ik mijn website ook niet missen.

Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes en reacties!

6 opmerkingen:

 1. VAN HARTE GEFELICITEERD MET DIT JUBILEUM. OP NAAR DE 15 OOK AL IS HET IN EEN LANGZAMERE TEMPO, ALS JE MAAR BLIJFT, WANT IK GENIET ELKE DAG NOG STEEDS VAN JE MOOIE SITE.

  GROETJES VAN EEN TROUW ROYALTY FAN
  ANJA VAN DER STEEN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeffrey, zoon van Anja11 augustus 2019 om 09:48

  Ook ik wil je feliciteren met dit jubileum. Ik geniet ook van je site, maar op een iets mindere manier dan mijn moeder. Maar ga nog even door, want niet zo vaak, maar ik bezoek je site met veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vivian, je bent niet de enige die niet meer zo enthousiast is als vroeger. Jij doet zeker nog genoeg aan je site, want altijd als ik langs kom is er wel weer wat nieuws. Gefeliciteerd met het 14 jarig bestaan! Veel succes en doe het in je eigen tempo. Groetjes van Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je prachtige site! Ga vooral ermee door!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van Harte Gefeliciteerd met je jubileum! Ik hoop dat je je plezier weer terug krijgt! Hartelijke groetjes TWoR

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd! Soms heb je even het gevoel dat het je wat minder energie geeft en dat is ook prima. Kies ervoor wat jou het beste gevoel geeft. Soms iets minder geven is ook geen probleem. De logjes die er dan wel verschijnen, lezen we met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen