FOTOSESSIE IN LECH - 2019 | De Oranjes

maandag 25 februari 2019

FOTOSESSIE IN LECH - 2019

Dit jaar vieren de Oranjes dat ze al 60 jaar iedere winter in Lech komen. Eén van de bijbehorende tradities is inmiddels ook het jaarlijkse fotomoment geworden. Vanochtend was het weer zover. Speciaal voor dit jubileum waren behalve het Koninklijk gezin, ook Prinses Beatrix, en Prins Constantijn en Prinses Laurentien met hun kinderen aanwezig.
Foto: Patrick van Katwijk/RVD

Er werden weer foto's gemaakt in verschillende samenstellingen: de hele familie, Beatrix met kleinkinderen, gezinsfoto's van Constantijn en Willem-Alexander, alleen de kinderen, alleen de zussen, én een vrouwen - en mannenfoto. "Moeten de zonnebrillen af" vroeg de Koning zich ineens hardop af tegen de fotografen. "O ja, dat was ook zo" aldus Prins Constantijn. Prinses Beatrix had geen zin om mee te doen: "Ik houd de mijne gewoon op hoor" reageerde ze.
Foto: Patrick van Katwijk/RVD
Nadat er een foto was gemaakt van Koning Willem-Alexander, Prins Constantijn en Graaf Claus, had Claus het plan bedacht de vrouwenfoto die op dat moment gemaakt werd te 'verpesten' door zich met een sprong ervoor te laten vallen, in navolging van zijn oom en vader. Dit leverde meteen unieke foto's op. Na het poseren mochten fotografen ook nog enkele foto's maken van de skiënde Oranjes.
Foto: Patrick van Katwijk/RVD
Bekijk meer beelden:
Fotoserie PPE - Fotoserie ANP - Fotoserie Robin Utrecht - Fotoserie REX

3 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke mooie actie foto's van de familie. Heel erg leuk ook dat prinses Beatrix en prins Constantijn er weer met zijn gezin bij was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit was wel echt een superleuke fotosessie, dankzij de photopombh van graaf Claus! En heerlijk vrolijke Oranjes!

    BeantwoordenVerwijderen