Prinses Alexia Instagram | De Oranjes

zaterdag 4 augustus 2018

Prinses Alexia Instagram

Ruim een week geleden verscheen op deze website mijn artikel over Prinses Alexia en haar kleding Instagram. Zoals toen ook gemeld heeft Alexia ook nog een aantal Instagram accounts die wél afgeschermd zijn, maar haar reacties op ándere pagina's zijn natuurlijk wel te lezen..
Foto: Erwin Olaf/RVD

Prinses Alexia blijkt een aantal 'Koninklijke Instagram accounts' te volgen zoals 'Alexia official' en 'royalchildren'. Het grappige is dat de makers van deze pagina's geen flauw idee hebben dat het de échte Alexia is die reacties achterlaat. Zo schrijft Alexia's vriendin bij deze foto: "Mooi. Leuke jurk", waarop Alexia zegt: "Ik ben jaloers".

Op deze foto uit 2008 zegt Alexia: "Tuurlijk is ze schattig. Maar dat betekent niet dat dit account echt is. Sorry hoor maar de maker van dit profiel is echt dom als hij gelooft dat mensen dit geloven."
Een bericht gedeeld door Alexia Van Oranje (@alexia.official_) op
En ook op de foto uit 2016 valt Alexia in herhaling: "Dit account is echt nep. Sorry hoor maar je bent echt dom als je dit gelooft." De maker van het account reageert nu maar eens met 'Waarom denk je dat? Haat jij Alexia of zo?" waarop Alexia zegt: "Nee, ik vind haar top". De maker van het Alexia official account zegt vervolgens ook nog: "Ok. Ik vind het fijn dat je me top vind." Men begon het toen wel opmerkelijk te vinden dat die 'nalaloveau' zo 'irritant doet'.
Een bericht gedeeld door Alexia Van Oranje (@alexia.official_) op
Ook bij de volgende foto, Alexia op een paard, vermeldde de échte Alexia wederom dat het account "echt nep" is. Toen de maker van het account vervolgens zei dat het account niet nep is zei Alexia: "Jawel. Je wilt alleen naar aandacht trekken." Hoezo denk je dat? vroeg de maker. "Omdat je alleen foto's van het internet plaatst. Plaats een selfie dan." aldus Prinses Alexia.
Een bericht gedeeld door Alexia Van Oranje (@alexia.official_) op
Toen op 1 augustus de maker van het account toch maar zei: "Hahaha het was een prank ik ben niet echt hahahahaha" reageerde Alexia voor het laatst met: "Wtf ik zei toch het is echt Fk nep."

Een ander afgeschermd account van de prinses heeft als ondertitel: "Fun Fact: de oprichter van Gucci heet: Guccio Gucci. Ik wil gewoon dat iedereen waardeert hoe fabulous die naam is." Wie de prinses met dit account allemaal volgt is uiteraard niet te zien, wel reageert ze op een foto van ene Jaimie Vaes die een foto postte met Mitchel Gray en Koen Kardashian. Alexia lijkt deze laatsgenoemde kerel wel leuk te vinden, zo blijkt uit haar reactie: "Omgg Koen Kardashiann". Koen Kardashian, die eigenlijk Koen Pieter van Dijk heet schijnt populair te zijn op Instagram en is bekend geworden door een of ander realityprogramma.

Op een foto van zichzelf met haar zussen tijdens de zomerfotosessie van 2017 zijn veel mensen natuurlijk weer vol lof over de drie prinsessen. Als ene 'pompeiarodrigues' reageert met 'Pretty' reageert Prinses Alexia met de vraag: "Why would you say that".
Op een andere foto van het account 'royalchildren', een foto van het gezin van Prins Felix van Luxemburg (met dochter Amalia) reageert Alexia gevat: "Wow. Prinses Amalia en van Nassau klinkt bekend."

Ondanks haar eigen profielfoto's, en natuurlijk haar kleding, houden de vriendinnen en klasgenoten van Prinses Alexia zich keurig aan de regels door geen foto's van Alexia op internet te zetten. Alexia prijkt wel op een klein profielfotootje bij haar vriendin samen bij Mac Donalds. Op een account van een andere vriendin zijn alleen de witte sportschoenen (die ze ook bij de fotosessie droeg) te zien tijdens een schoolreis in Blijdorp.

Gymnasium Sorghvliet, die in 2015 nog een oproep deed aan de leerlingen niets over hun toekomstige beroemde leerling Amalia (en inmiddels ook Alexia) te posten, filtert opmerkelijk genoeg hun eigen fotoalbums ook niet al te nauwkeurig. Zo is er sinds vorige maand gewoon een foto te zien van Alexia die afscheid neemt van een lerares die vanwege een zwangerschap tijdelijk van school vertrok. Wij als 'onderdanen' vinden dat soort unieke foto's alleen maar leuk, dus hopelijk gaat Sorghvliet hier in het nieuwe schooljaar ook gewoon weer mee door.

8 opmerkingen:

 1. Die discussies met de nep-account zijn echt hilarisch. Bedankt voor het zoeken, vinden en delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. https://www.story.nl/artikel/showfeed/prinses-alexia-heeft-mode-account-op-instagram

   Verwijderen
 3. Je stond vanmorgen ook al in de telegraaf; Prinses Alexia heeft een eigen Instagram-account. Dat beweert Vivian Kramer van de website deoranjes.nl. De tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima showt vooral foto’s van haar outfits en daaruit blijkt dat ze een goed gevoel voor mode heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeetje, je komt nu wel in de spotlight te staan... hoop, dat je er geen last van krijgt, jouw speurwerk is altijd grondig. Niks mis mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom zou ze er last mee krijgen? Is toch allemaal openbaar te vinden? Ze heeft niets gehackt of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Koen van Dijk... help... als dat het niveau van onze prinsessen is...

  BeantwoordenVerwijderen