Oranje nieuws - 10 juli 2008 | De Oranjes

donderdag 10 juli 2008

Oranje nieuws - 10 juli 2008

Fotosessie gezin Prins van Oranje


Gedurende een hele week zijn jullie al op de hoogte van de fotosessie morgenochtend- zie aankondiging bovenaan de site, en agenda -rechts. De fotosessie wordt gehouden in ruil voor de privacy die het stel hoopt te krijgen in hun vakantie.


Gezin In verband met het wisselende weer is nog niet 100% zeker of ook dit jaar uitgeweken zal worden naar de Koninklijke stallen in Den Haag. Waar vorig jaar een fotosessie gehouden werd op de 2e verjaardag van Prinses Alexia, omdat het weer toen ook niet al te best was.. Als alles volgens planning verloopt en het weer meezit, dan zien we morgen een vrolijke fotosessie tegemoet in de tuin van Villa Eikenhorst. En als het gras niet te nat is..wellicht zien we dan weer voetballende prinsesjes..


Willem-Alexander en Máxima kopen Afrikaans vakantiehuis


Wanneer is niet bekend maar Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima hebben plannen een vakantiehuis te kopen op Inhaca, een eiland bij het Zuidoost-Afrikaanse land Mozambique. In de persconferentie, morgenochtend na de fotosessie op landgoed De Horsten, mogen journalisten vragen stellen aan het prinselijk paar. Eén der vragen zal hier dan mogelijk betrekking op hebben.


Voor welk huis de prins als een blok gevallen is , is ook al bekend. Zijn oog zou gevallen zijn op een huis in Ponta Torres, dat is het meest zuidelijke puntje van het eiland Inhaca. De woning wordt tussen de 100.000 en 150.000 euro geschat.

9 opmerkingen:

 1. wat leuk morgenochtend een fotosessie. Hopen dat morgen mooi weer dan is het in de tuin van het gezin. Er staat trouwens weer een log mijn site

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bedoel dan naar een andere plek . Bijvoorbeeld de Koninklijke stallen van Den-Haag !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben erg super benieuwd naar de fotosessie morgen ! Het weer wil niet erg mooi worden,veel regen.Jammer.Dus waarschijnlijk word het verplaats .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er super veel zin in!Ik denk dat idd naar de koninklijke stallen verplaatst wordt of binnen in de eikenhorst,al heeft dat ook niet veel kans i.v.m de privacy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er super veel zin in!Ik denk dat het idd naar de koninklijke stallen verplaatst wordt of binnen in de eikenhorst als heeft dat ook niet veel kans i.v.m. de privacy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe fotosessie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoe laat begint het? OOk op tv of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op tv zal het achteraf wel bij het nieuws komen, maar niet live.
  De sessie begint om 10.00, zal neem ik aan een uurtje duren, met een persconferentie erbij.
  Gok dat we rond 11.00 toch wel foto's zien..!

  BeantwoordenVerwijderen