Royalfanvivian´s-mei brief | De Oranjes

dinsdag 1 mei 2007

Royalfanvivian´s-mei brief

Hallo Royalfans/trouwe bezoekers!!
Wat was het mooi hé die Koninginnedag! Ik heb in ieder geval genoten van achter de televisie, toch hoop ik het ook nog een keer écht mee te maken! Natuurlijk ben ik heel benieuwd hoe jullie Koninginnedag gevierd hebben. Je mag dat allemaal in een reactie op dit logje vertellen! En vonden jullie dat 'portret van een prins, 40 jaar Willem-Alexander' ook zo geweldig!? Met name die beelden op Villa Eikenhorst..prachtig!
Het is 1 mei, dus een nieuw thema. Het thema van de maand mei zal zijn: ‘Van Willem I tot Beatrix’ Koningen en Koninginnen uit de 19e, 20e en 21e eeuw. Het leek me een leuk idee de geschiedenis in te duiken en dan af te sluiten met onze huidige koningin. Hopelijk vinden jullie het wat.
Door de verjaardag van prins Willem-Alexander en Koninginnedag is er nog steeds geen nieuwe quiz geplaatst. Deze zal zo snel mogelijk komen, maar met festiviteiten zoals dit zet ik de quiz altijd even op een laag pitje, omdat er anders wel heel veel op m´n site tegelijk gezet moet worden. Verder wil ik jullie nog een compliment geven dat er altijd zo enthousiast aan wordt meegedaan! Vind ik erg leuk! Het is natuurlijk allemaal maar een spelletje, maar daardoor niet minder spannend om mee te doen en je plek in het klassement proberen te verhogen (wat uiteraard niet het belangrijkste is)
Tsja en dan heb ik eigenlijk niet zoveel meer te vertellen. Behalve dan dat ik laatst een weblog ben begonnen waar ik m´n koninklijke gedichten opzet. Op dit moment staat er nog maar eentje op, maar ik moet er nog een heleboel opzetten die ik in de afgelopen jaren heb geschreven. Dit is hem: www.koningshuisgedichten.web-log.nl
Na Koninginnedag lijkt het misschien op te houden wat betreft feesten enz. Maar als we de agenda erbij pakken zien we deze maand nog een Staatsbezoek aan Slowakije staan. En wat dacht je van 1 september? Willem-Alexander viert dan uitgebreid zijn verjaardag op Paleis het Loo. Of Oktober? Naar verwachting bevalt prinses Aimée dan! En wie weet wat er voor die tijd nog allemaal gebeurt…Zomerfotosessie in Italië?? Met Amalia, Alexia, en Ariane?! Máxima die over een paar maanden weer aan het werk gaat, en die we dus weer gaan zien..! Of wat dacht je van de ‘gewone activiteiten’? Zeg nou zelf: Er gaat toch geen week voorbij of we zien weer wel wat Oranjes in de publiciteit?! Dat bedoel ik! Het Koningshuis, met of zonder festiviteiten in het vooruitzicht, het blijft een geweldig onderwerp!
Groetjes, Vivian

8 opmerkingen:

 1. Wow, wat heb jij toch altijd een supersite. het eerste waar ik altijd op kijkt is op jouw site. geweldig zoals je het aanpakt.
  ik zou zeggen: Ga zo door!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dit thema; ik houd hier wel van dat oude, de geschiedenis, maar ook van het hedendaagse en jij wisselt het altijd erg leuk af. En wat betreft de quizen: ik blijf het zeggen doe mee voor de gezelligheid en niet zo zeer om te winnen; het is geen examen gewoon voor de lol. Ja en dat ik veel vragen weet daar kan ik niets aan doen. Iedereen weet at en zo kom je nog eens ergens achter, zou ik zeggen.
  Vivian, heeft een leuke site, want als ik de reactie zo lees; zijn we allemaal erg tevreden. Dus meid, GA ZO DOOR; JOUW TROUWE BEZOEKERS GENIET ERVAN en daar ben ik er een van.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dit thema; ik houd hier wel van dat oude, de geschiedenis, maar ook van het hedendaagse en jij wisselt het altijd erg leuk af. En wat betreft de quizen: ik blijf het zeggen doe mee voor de gezelligheid en niet zo zeer om te winnen; het is geen examen gewoon voor de lol. Ja en dat ik veel vragen weet daar kan ik niets aan doen. Iedereen weet at en zo kom je nog eens ergens achter, zou ik zeggen.
  Vivian, heeft een leuke site, want als ik de reactie zo lees; zijn we allemaal erg tevreden. Dus meid, GA ZO DOOR; JOUW TROUWE BEZOEKERS GENIETEN ERVAN en daar ben ik er een van.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoihoi!!
  Koninginnedag was idd super super gaaf! Echt geweldig! Maar net wat je zei, we hebben Máxima wel een beetje gemist ja ;)
  Misschien gaan wij volgend jaar wel naar koninginnedag, lijkt me GEWELDIG! Maar jah, dat zien we dan wel weer!
  Dit keer was het ook super super gaaf!!
  Dat er zoveel gaat gebeuren dit jaar zeg... Gaat Máxima ook mee met dat staatsbezoek? Of niet?
  Zegge, we stoppen ermee!!
  Succes weer met je thema (leukt trouwens!) enne, ook met de rest van je súper site!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk weer een nieuw thema, nu over de geschiedenis.. :P
  Kunnen we nog wat leren toch?? :)
  Leuke foto hoor! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik miste Maxima ook op koninginnedag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik mistte Maxima ook op koninginnedag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,
  Leuk thema. Grappig, want ik wilde op mijn web-log eerst hetzelfde thema kiezen, maar toen zag ik dat jij het ook had:) Kheb nu en ander thema.
  Suc6 met je leuke web-log. Ik kom elke dag even kijken,
  Royaleurope

  BeantwoordenVerwijderen