Ariane moet week in ziekenhuis blijven | De Oranjes

woensdag 2 mei 2007

Ariane moet week in ziekenhuis blijven

Prinses Ariane moet een week in het ziekenhuis in Leiden blijven vanwege een infectie aan haar luchtwegen. Dat is nodig om de behandeling te voltooien en om te herstellen, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.
De pasgeboren baby van prins Willem-Alexander en prinses Máxima heeft inmiddels geen koorts meer en haar toestand wordt omschreven als 'stabiel'. Het is uitgesloten dat het prinsesje lijdt aan het gevreesde RS-virus, dat tot ademstilstand kan leiden.
Ariane ligt op de afdeling neonatologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Ze is onder behandeling van de neonatologen G. van Wezel-Meijler (LUMC) en haar eigen kinderarts J. Kreijen-Meinesz van het Bronovo-ziekenhuis.

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat ze weten wat het is en dat er aan een behandeling begonnen kan worden. Sterkte en voor de kleine Ariane veel beterschap dat het na een week echt over is en dat je met je ouders weer naar je 2 zusjes mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu is ze in elk geval wel in goede handen!
  Hopelijk knapt ze snel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah... best zielig, ze is nog maar 4 weken oud!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zielig hoor!
  Het is nog maar zo'n klein meisie!
  Hopelijk knapt ze snel weer op, en laten we God vragen of Hij ook de dokters bij hun werk wil helpen en of Hij Ariane en de anderen zieke mensen en kinderen weer wil betermaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel beterschap toegewenst hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah... wat zielig voor zo'n klein meisje!
  Gelukkig dat het weer wat beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk meisje en zoon erg probleem dat is niet te geloven (k)

  BeantwoordenVerwijderen