WEBSITE BESTAAT 18 JAAR | De Oranjes

vrijdag 11 augustus 2023

WEBSITE BESTAAT 18 JAAR

 


4 opmerkingen:

 1. Fijn, dat je je site met een blogje versierd, want 18 jaar is niet niets. Ik schreef het je gisteren al, want ik had verwacht dat je er gisteren al mee kwam en dat deed je ook, maar dan later op de avond of in de middag en gisteren heb ik alleen in de ochtend op je site gekeken.
  Maar des al niet te min van harte gefeliciteerd en ga zo door met je mooie fantastische site.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was eerst van plan er inderdaad geen aandacht aan te besteden maar alleen nog aan de jubileumdata (dus eventueel 20 jaar) maar toen zag ik je felicitatie en dacht.. ach ja waarom ook niet ;)

   Verwijderen
 2. Wat een tijd al zeg, maar je bent niet weg te denken uit mijn favoriete sites over ons Koningshuis, altijd zo leuk om bij je te kijken en te lezen. Ik hoop dat je het nog lang vol kunt houden, de site is te leuk om zonder te moeten doen. Heel veel dank en hartelijke groeten, Elma de Bruin .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal toegeven dat er periodes zijn dat ik minder zin heb maar over het algemeen probeer ik het nieuws weer zo actueel mogelijk bij te houden. Mocht ik niet aan alle nieuwsberichten per week toekomen dan is er nog het nieuwsoverzicht. Ik ben ook van plan weer wat meer nieuwtjes over de andere leden van het Koningshuis uit te lichten i.p.v. alleen het Koninklijk gezin. Uiteraard hoop ik ook weer eens een geschiedenisartikeltje te maken..

   Verwijderen