FOTO: Prinses Alexia vertrekt naar UWC Atlantic College | De Oranjes

maandag 30 augustus 2021

FOTO: Prinses Alexia vertrekt naar UWC Atlantic College

Vlak voor vertrek naar Wales poseerde Prinses Alexia vanmorgen (tenzij de foto niet actueel is) voor Paleis Huis ten Bosch. Over haar rechterschouder draagt ze een gitaar en links houdt ze een overvolle handtas in bedwang. Tussen haar vingers prijkt ook nog een mondkapje. De foto is mogelijk enkele weken eerder gemaakt, omdat de prinses vast de introductieweken niet wilde missen.

Vanaf vandaag gaat echt Alexia's schoolperiode op het UWC Atlantic College beginnen. Zij zal daar op gaan voor haar Internationaal Baccalaureaat. 

Ook voor Prinses Ariane zal het wennen zijn nu zij vandaag als enige van het gezin nog naar Gymnasium Sorghvliet gaat. Zij zal daar beginnen aan het derde schooljaar. De Prinses van Oranje heeft een tussenjaar. Op Koningsdag liet ze weten te hopen bij 'heel gave bedrijven' te gaan stagelopen.

1 opmerking:

  1. Een gave foto van de prinses. Kapotte broek, maar ja, dat is in tegenwoordig. Ik wens de prinses veel succes in Wales en hoop dat ze het daar naar haar zin heeft. Voor de prins van Oranje hoop ik ook dat ze een leuk en leerzaam tussenjaar zal hebben. En prinses Ariane succes in het derde leerjaar en het zal stil in huis zijn voor jullie alledrie

    BeantwoordenVerwijderen