Koninklijk paar bij seminar ‘Indonesia and the Netherlands: a joint future’ | De Oranjes

dinsdag 18 februari 2020

Koninklijk paar bij seminar ‘Indonesia and the Netherlands: a joint future’

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren vanmiddag aanwezig bij het seminar ‘Indonesia and the Netherlands: a joint future’ in de Brakke Grond in Amsterdam. Het seminar wordt georganiseerd door DutchCulture. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima woonden het seminar bij in aanloop naar het staatsbezoek aan de Republiek Indonesië in maart.


Tijdens het seminar staan de thema’s kunst & cultuur, circulaire economie, verleden & toekomst en kennisdiplomatie centraal. Diverse experts gaven hun visie op deze onderwerpen en gingen in op de veelzijdige relatie tussen Indonesië en Nederland. Daarnaast was er een optreden van jazzcombinatie Boi Akih. Aansluitend sprak het Koninklijk Paar met diverse aanwezigen. DutchCulture is de kennis- en netwerkorganisatie voor internationale culturele samenwerking.

1 opmerking:

  1. Wat zag de Koningin er prachtig uit, maar ook goed uitgerust. Ze is lange tijd niet in beeld geweest, en dat heeft ze goed gedaan, zoals ze eruit zag. Ben benieuwd naar het staatsbezoek. Ben er zelf geweest ; het was mijn huwelijksreis, dus ik kan niet wachten op de beelden.

    BeantwoordenVerwijderen