Reden langdurige stilte website | De Oranjes

maandag 16 december 2019

Reden langdurige stilte website

De langdurige stilte op deze website heeft een reden; mij eigen leven staat ook stil. Ik verloor op 26 oktober mijn opa. Het is daarom moeilijk om interesse te hebben in - zoals ik het nu ervaar - 'nutteloze dingen'. Sinds vorige week werk ik af en toe mijn website weer een beetje bij, maar dat is dan meer voor de afleiding, en het is ook nog niet volledig actueel. De energie, het enthousiasme en de interesse heb ik nog niet terug. Wellicht brengt het 15-jarig jubileum van de website volgend jaar daar verandering in. PZC, 29 oktober 2019

4 opmerkingen:

 1. Ja Vivian, een dierbare verliezen is altijd erg en zeker om dit verlies een plekje te kunnen geven. dit heeft tijd nodig, heel veel tijd en kost energie. Ben wel blij dat je dit met ons hebt gedeeld, dit zal ook niet makkelijk geweest zijn voor je. Maar ik begrijp het nu helemaal, dat je, je site wat achtergesteld hebt. Vivian, doe het kalm aan. Neem de tijd hiervoor; alle begrip hiervoor en zeker met deze dagen zullen extra moeilijk zijn, zonder je opa. Bij deze voor iedereen veel sterkte de komende tijd en probeer met elkaar de steun en troost te vinden om dit verlies een plekje te geven.

  De Feestdagen zullen moeilijk zijn, maar probeer er met elkaar iets van te maken, dat zou jouw opa ook gewild hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Vivian, Net lees ik je bericht op je website over het overlijden van je opa. Ik wil je van harte condoleren met dit grote gemis. Wat een bijzondere band hadden jij en je opa, ik kan me indenken dat je hem heel erg zult missen.
  Ik wil je heel veel sterkte wensen en ik hoop dat de vele en mooie herinneringen die je hebt aan je opa, je zullen troosten.
  Groetjes, Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat erg Vivian, ik lees dit nu pas. Ik wens je enorm veel sterkte en hoop dat je snel weer plezier haalt uit de royals, dit zou je opa ook vast gewild hebben. Hopelijk ook tot snel weer op t forum! Pinolovertje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Vivian, ik lees het nu pas. Nog van harte gecondoleerd met het verlies van je opa. Veel sterkte toegewenst en ik hoop dat het snel wat beter met je gaat. Neem de tijd voor rouwen, dat is zo belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen