Web-log verhuist, en ik moet mee | De Oranjes

vrijdag 19 mei 2006

Web-log verhuist, en ik moet mee

Beste bezoekers, Zoals de meesten al zullen weten, verhuizen alle web-logs in deze dagen/weken. Alles zal totaal anders zijn (al hoop ik dat niet zo) Deze weblog zal ook veranderen. En het is de vraag nog maar, of ik er dan iets van snap. Ik hoop natuurlijk gewoon door te gaan met deze site, maar je weet het nooit. Het zal er in ieder geval heel anders allemaal uit gaan zien. Ik weet zelf ook nog niet wanneer deze weblog precies verhuisd. Ik wacht maar af, en zie wel wat er gebeurt. Vivian

4 opmerkingen:

  1. Hopende wordt het iets, want andere zijn er op achter uitgegaan, maar wie weet wat jij er zelf nog kunt aan veranderen. kortom, ik wacht wel af en jij ook. Wel fijn, dat je dit even meedeeld, want bij andere web-logs kwam ik en er was iets, nou ja iets veranderd, zonder dat we het wisten
    Groetjes van een trouwe Vivian-fan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het maar niks dat verhuizen... Heel je weblog wordt op de kop gezet.. Je kunt alle links gaan veranderen, opnieuw op slaan enzo.. Dus hou je hart maar vast, je hebt er nogal wat staan! ;) Ik begin er nu al wel een beetje aan te wennen! :D

    BeantwoordenVerwijderen