Middelburg vandaag! (een paar zelfgemaakte foto's) | De Oranjes

zaterdag 13 mei 2006

Middelburg vandaag! (een paar zelfgemaakte foto's)

Vandaag waren de koningin, Prinses Maxima en Prins Willem-Alexander aanwezig bij de Four Freedom Awards te Middelburg. Ik ben ook gaan kijken! Ze kwamen om 10.30 aan. Ik had niet zón goede plek om foto's te maken. En mijn camera werkt ook niet meer zo mee, maar ik heb ze toch goed gezien hoor! (al lijkt het op de foto's van niet) Willem-Alexander stapt uit. Ik zag hem al van ver af aankomen, hij zat voor in de auto! Maxima en Willem-Alexander!!! De koningin en prinses Maxima. De foto's zijn niet zo gelukt, maar het voornaamste is dat ik ze toch echt gezien heb!! Toen ze naar binnen waren, ben ik nog even met mijn moeder de stad ingegaan. Toen zijn we weer terug gegaan, en hebben heel lang staan wachten.. Wel op een hele goede plek! Ze kwamen jammer genoeg niet lopend voorbij dit keer. De auto reed redelijk hard! En ik zag ze in een flits heel dichtbij! Maxima zag ik heel goed! Ik wilde nog een foto maken, maar het was alweer gebeurd. Als mijn camera niet zo stom was, had ik een hele mooie foto kunnen maken, maar het gaat erom dat ik ze vandaag echt heb gezien!!!! Ze zijn nog leuker dan ik dacht, en ik ga ze vast nog heel vaak zien! Het was nogmaals heel leuk, om ze nu een keertje echt te zien!

13 opmerkingen:

 1. heey leuk dat je ook gegaan bent wij zijn ook gegaan en wij stonden bij de ingang van de kerk
  egt heel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk zeg! Heb je ze goed gezien??
  leuke foto's. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kamer heb je!!
  Wat zag ze er vandaag mooi uit, te gek gewoon !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende zelfgemaakte foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. J hebt hele leuke foto's gemaakt! Echt super leuk dat je ernaartoe geweest bent! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heej! Jammer van je fototoestel, maar je hebt toch leuke foto's! En ja.. je hebt ze in het echt gezien dat is het voornaamste! ;) Heel erg leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super leuk voor je! Die foto's zijn echt wel goed gelukt hoor... Ik heb Maxima nog nooit in 't echt gezien... Hoop dat ze een keer bij ons in de buurt komt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's die van jezelf ook super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maxima is ook heel leuk in ht echt, en het is gewoon zo onwerkelijk (zeker voor de eerste keer) dat ze zo dichtbij zijn en dat je ze gewoon in het echt ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heej een beetjuh late reactie (ik hoop dat je dit nog leest) ik ben er ook geweest en aan de foto's te zien stond jij op de zelfde plek als mij!!! als je foto's van mij wil hebben moet je maar ff een mailtje sturen.. groetjes jantine

  BeantwoordenVerwijderen