Morgen Koninginnedag!!! | De Oranjes

vrijdag 28 april 2006

Morgen Koninginnedag!!!

Ja morgen is het zover! daarom hier de laatste weetjes/tips over het koninklijk bezoek aan Almere en Zeewolde: -Prinses Anita zal helaas niet aanwezig zijn, ze heeft griep -Ga je net als mij tv kijken? . Zet de tv dan om 9.45 aan op ned 1, daar wordt live verslag gedaan. -Ze gaan eerst naar Zeewolde. Als ze Zeewolde verlaten om naar Almere te gaan, komt er om de tijd te vullen op tv nog een overzicht van de vorige 24 koninginnedagen aan de hand van archiefbeelden. -Als je er heen gaat wens ik je veel plezier! Ook als je koninginnedag viert in je eigen woonplaats! -Het is tenslotte koninginnedag, dus neem iets lekkers! Ik neem een oranjekoek met kraaltjes rood, wit blauw erop. Dus als je (net als ik) een beetje op je lijn let, sla het dan voor 1 dag over! -Zo rond 13.20 is de tv uitzending afgelopen. Verwacht dan niet meteen foto's op royalfanvivian.web-log.nl Die komen heus wel in de loop van de dag! -Zet je wekker!! Als je het verslaapt heb je echt heel veel pech! Of je moet niet van koninginnedag houden. Hier in mijn dorp worden we om 6.00 op koninginnedag altijd gewekt door de blikkenbussenrijders, maar dat zal vast niet overal zo zijn. -Iedereen veel plezier en geniet ervan!!!!!

6 opmerkingen:

 1. Weet je toevallig ook of die via internet wordt uitgezonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geen idee. ik weet ook niet waar je dat op kunt zoeken :?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er klaar voor......Heb net ons dakterras versierd met oranje vlaggetjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog even vlug naar je site kijken of je al iets hebt bijgewerkt, want het blijft altijd leuk om naar je site te kijken en ja, hoor nieuws van Mr.Pieter. Maar goed, het is nu bijna kwart voor 10; ik ga net als jij kijken naar het verslag van koniniginnedag op tv. De vlag hangt al in top, dus wat mij betreft kunnen we starten. allemaal veel plezier, hoe men ook koninginnedag viert en voor de Oranje's hoop ik ook dat er een Oranje zonnetje is. Groetjes en nogmaals veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Egt bale man da anita er nie bij kan zijn. Ja ik vraag me ook af waar het wordt uitgezonden op internet
  zou degene die het weet dat willen alstjeblieft?
  :? 8)

  BeantwoordenVerwijderen