De Oranjes: Over mij

Over mij

Sinds het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima kreeg ik interesse in het Koningshuis: niet alleen de personen binnen deze familie maar vooral ook de geschiedenis, de tradities en bijzonderheden zoals de grafkelder of de Gouden Koets hadden mijn aandacht. Mijn favoriete Koningin is Juliana, mede daardoor krijgt zij op deze website veel aandacht. 

Die interesse uitte zich in eerste instantie in Koninklijke boeken en spullen verzamelen. Ook plakte ik allerlei foto's en posters van de Oranjes aan mijn muur. Inmiddels is dat veranderd in één hele grote foto (het staatsieportret die ter gelegenheid van de inhuldiging in 2013 werd gemaakt) en daaromheen nog een paar andere posters en zelfgemaakte foto's. 

De meeste tijd aan mijn hobby besteed ik via deze website, maar soms heb ik weleens geluk en ben ik live bij een Zeeuws koninklijk bezoek aanwezig. 

Sinds 2005 begon ik onder 'royalfanvivian' en ter gelegenheid van het tienjarig bestaan in 2015 werd deze website omgedoopt in deoranjes.nl Men kan hier sinds de start in 2005 terecht voor dagelijks het laatste nieuws en achtergrondinformatie over allerlei Koninklijke onderwerpen. Er is daarnaast vooral veel aandacht voor de geschiedenis van de Oranjes.

Informatie van deze website graag alleen overnemen met vermelding van mijn naam: Vivian Kramer en website: deoranjes.nl Vooraf graag toestemming vragen via viviankramer@hotmail.com