De Oranjes: Over de website/auteur

Over de website/auteur

Ik was 11 jaar toen ik interesse in het Koninklijk Huis begon te krijgen vanwege het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Na een aantal jaren plaatjes kijken, verdiepte ik me ook in de geschiedenis van de Oranjes. Ook verzamelde ik spullen, wat ik inmiddels als 'prullaria' beschouw en op de zolder opgeslagen heb. Mijn slaapkamer is nog wel behangen met Koninklijke posters, en ik beschik inmiddels natuurlijk over heel wat boeken. Verzamelen doe ik gelukkig niet meer. Ik hou me nu vooral bezig met artikelen schrijven en het lezen van boeken/tijdschriften over de Oranjes.

In 2005 besloot ik een website te starten over het Koninklijk Huis. Men kan hier sinds het begin terecht voor het laatste nieuws en achtergrondinformatie over allerlei Koninklijke onderwerpen. In 2015 bestond de website 10 jaar, en daarom vond ik het tijd worden voor een nieuwe domeinnaam. Vanaf  januari 2015 heet de website voortaan deoranjes.nl. Het gaat immers om Dé Oranjes, en dat is nu wat duidelijker. Royalfanvivian.nl begon ik steeds kinderachtiger te vinden, en het bleek ook niet altijd goed te onthouden voor bezoekers. Dat probleem heb ik nu met de nieuwe - goed te onthouden - naam hopelijk verholpen.

Ook voor mijn andere hobby, fotografie, heb ik een website: viviankramerfotografie.nl

12 opmerkingen:

 1. Mooi stukje over jou en je website, je hebt het er maar weer druk mee gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, deze website met alle in's en out's van het Koninklijk Huis! En fijn om zo 'dichtbij' hen te zijn.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga zo door Vivian!! Ik ben trots op je!!! Jouw site is werkelijk een van de mooiste, en bovendien een bron van uitstekende informatie en geschiedenis!!! Nog heel veel plezier en natuurlijk success!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super mooie website, waar ik elke dag even een kijkje neem, om te zien of er weer iets nieuws is geplaatst ! Groeten Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Esta pagina es maravillosa, sigan adelante toda la informacion es mu buena y util. GRACIAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Vivian

  Ik kijk bijna iedere dag op je site of je weer wat nieuws erop hebt staan en of je er ook foto's bij hebt, dat maakt het nog leuker.
  Veel succes met je site

  groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie site: vooral de foto's van Hendrik met Helga en Wilhelmina met Blackie vindt ik mooi: bij Kasteel het Oude Loo is een dierenbegraafplaats waar ze beiden begraven liggen. In de maanden mei en april verzorgen gidsen van het Apeldoorns Gidsen Collectief een wandeling, waarbij ook langs die kerkhofje gelopen wordt.

  BeantwoordenVerwijderen