Viering verjaardag Prinses Margriet met voorstelling Introdans | De Oranjes

vrijdag 19 januari 2018

Viering verjaardag Prinses Margriet met voorstelling Introdans

Met een voorstelling van Introdans werd vanavond de 75e verjaardag van Prinses Margriet gevierd. Een groot deel van haar familie was erbij.
Foto's: ROYALDUODe voorstelling speelde zich gewoon af in woonplaats Apeldoorn, dus hoefden Prinses Margriet, Prof.mr. Pieter van Vollenhoven, hun zonen en schoondochters en een selectie van de kleinkinderen niet ver te reizen na het diner in Huis het Loo. Ook waren Prinses Beatrix, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Prinses Annemarie, Prinses Irene en Tjalling ten Cate aanwezig bij de voorstelling van het balletgezelschap. "We zijn hier incognito" grapte van Vollenhoven nog toen hij over de rode loper liep en er van alle kanten geflitst werd.Foto's: ROYALDUO

Margriet is al vijftien jaar beschermvrouwe van Introdans en kon nu dus op een 'cadeautje' rekenen als dank voor haar jarenlange steun. Tien jaar geleden vierde ze haar verjaardag ook op deze manier. Het gezelschap genoot van de balletten: Azul (Jorge Pérez Martínez), Floating Flowers (Po-Chen Tsai), Malasangre (Cayetano Soto), het melancholische Lieder Eines Fahrenden Gesellen (Jiří Kylián) en als sluitstuk was er het feestelijke Black Cake (Hans van Manen).

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige mooie foto's van een hopende mooie avond voor de prinses met haar familie. Jammer dat ons Koninklijk paar er niet bij was, maar nietemin toch mooi dat er vele wel waren. Ik heb in ieder geval genoten van de uitzending van de Tv show die ging over de 75 jarige prinses.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's, jammer dat ons konionklijk paar er niet bij was, maar nietemin waren er vele andere gasten en hoop dat ze met elkaar een fijne avond hebben gehad. Ik heb in ieder geval genoten van de uitzending over prinses Margriet bij de tv show. Mooi zoals zij in het zonnetje werd gezet door o.a. haar kinderen, Erica Terpstra Jan Smit en niet te vergeten Koning Willem Alexander.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja. Incognito of niet, leuk dat er foto's van zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen