In beeld: Prinses Beatrix 80 jaar - I | De Oranjes

dinsdag 23 januari 2018

In beeld: Prinses Beatrix 80 jaar - I

1938. Foto: RVD
1939. Foto: RVD
1940. Foto: Prins Bernhard.
1941

1942. Foto: Nationaal Archief
1943. Foto: Nationaal Archief
1944. Foto: RVD
1945. Foto: RVD
1946. Foto: Koos Raucamp/Nationaal Archief
1947. Foto: Willem van de Poll/Nationaal Archief

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's van een jonge Beatrix heel erg leuk gedaan. De mooie Juliana serie denk je daar nog aan, ik hoop het van wel, want die lees ik keer op keer nog erg graag. Maar deze mooie foto's van Beatrix zijn weer een hele mooie verassing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met de Juliana serie ga ik zeker nog verder (1940 is aan de beurt) Binnenkort hoop ik eerst te starten met de Beatrix serie. En ondertussen loopt ook nog de Willem-Alexander 'serie' nog. Maar de terugblikken qua datum (en het dagelijkse nieuws) hebben in principe voorrang, en daarom zit er steeds zoveel tijd tussen :)

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je antwoord en ja het dagelijks nieuws daar ben je ook mee zoet, zeker als ze een volle agenda hebben. Doe het kalm aan, we zien wel wanneer wat komt. Ik verheug me toch al iedere keer als ik je site open en er staat iets nieuws op, ongeacht wat het is.

   Verwijderen
  3. Dank je. Ook van het nieuws zal minder vaak een uitgebreider verslag verschijnen, omdat ik niet iedere ochtend of middag meer achter de pc zit (of geen zin heb) en de avonden ook niet meer, zoals ik vroeger wel deed.

   Verwijderen