Oranje nieuws, 3 - 5 maart 2008 | De Oranjes

woensdag 5 maart 2008

Oranje nieuws, 3 - 5 maart 2008

Prins van Oranje bij KLM Dialoog Event


Prins Willem-Alexander bracht 3 maart een bezoek aan het -Müller Museum te Otterlo en heeft daar deelgenomen met het KLM Dialoog Event. Het Dialoog Event is door de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij georganiseerd om deskundigen hun visie op duurzaamheid en luchtvaart te laten geven.


Prinses Máxima en Oranje Fonds op bezoek bij sociale organisaties in Drenthe


Prinses Máxima was 4 maart in Drenthe. Eerst bezocht ze Stichting Present Assen, vervolgens ging ze naar dorpshuis ‘ous hoes’ in Gieterveen en sprak met de bestuurders over de rol die het dorpshuis vervult voor het verenigingsleven in het dorp. Beide organisaties worden gesteund door het Oranje Fonds. Door de inzet van vele vrijwilligers versterken de twee organisaties de sociale samenhang in hun werkgebied.


Het Oranje Fonds is het grootste fonds op sociaal gebied. Per jaar besteedt het ongeveer € 22 miljoen aan organisaties die de samenhang in de Nederlandse samenleving versterken. Het fonds is in 2002 opgericht en aangeboden aan de Prins van Oranje en Prinses Máxima. Zij zijn beschermpaar van het Oranje Fonds en gaan geregeld met het Oranje Fonds op werkbezoek om nader kennis te maken met gesteunde organisaties.


 


Prinses Máxima was vandaag aanwezig bij de ondertekening van de koploperovereenkomst lesbisch- en homo-emancipatiebeleid in de Paleiskerk te Den Haag.De koploperovereenkomst is een resultaat van de nota “Gewoon homo zijn” waarin het landelijk lesbisch- en homo-emancipatiebeleid van 2008 tot en met 2011 wordt beschreven.


Foto's: KLIK HIER!

7 opmerkingen:

 1. Dat was echt een verrassing! Om mijn web-log staan ook nog linkjes naar foto's! Leuke screenhots! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! Het pakje van Máxima van vandaag is echt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Maxima zag die twee keer allebei mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,
  Maxima zag er leuk uit. alleen dat losse haar staat slorderig. Dat bruine pakjen met brontkraag was uper. alleen jammer dat losse haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat Máxima onverwacht een bezoekje aan Drenthe heeft gebracht! :) En prachtige foto's van vandaag! Dat pakje staat Máxima echt super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HE, Ze heeft hier echt hele gave kleding aan. Dat pakje vind ik echt heel sportief en vlot staan. Leuk ook haar haar zo los!!
  Je hebt echt een hele gave site!!
  Kom je ook een keer bij mij kijken??
  groetjes, esther

  BeantwoordenVerwijderen