Oranje nieuws - 18 maart 2008 | De Oranjes

dinsdag 18 maart 2008

Oranje nieuws - 18 maart 2008

Koningin brengt werkbezoek aan BLinN


Hare Majesteit de Koningin heeft vanmiddag een werkbezoek gebracht aan Bonded Labour in Nederland (BLinN) in Amsterdam. BLinN ondersteunt slachtoffers van mensenhandel in Nederland. Het is een programma van Humanitas en Oxfam Novib. De Koningin bezocht ook de opvanglocatie Roggeveen. Zij sprak er met slachtoffers van mensenhandel en medewerkers van BlinN. De Koningin werd tijdens haar werkbezoek vergezeld door staatssecretaris van Justitie, mevrouw mr. N. Albayrak.
Willem-Alexander spreekt op Wereld Water dag en bezoekt congres Publiek Private Samenwerking


Prins Willem-Alexander hield vanochtend in het Stadhuis van Rotterdam een toespraak ter gelegenheid van de Nederlandse viering van Wereldwaterdag. De prins woonde de conferentie 'Samen in actie voor water en sanitatie' bij die ter gelegenheid van Wereldwaterdag door Unicef, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, in samenwerking met het Netherlands Water Partnership en Aqua for All wordt georganiseerd.


Foto's: Klik hier!


S'middags was Prins Willem-Alexander in Kootwijk aanwezig bij het congres "Alleen ga je sneller, samen kom je verder. De toekomst van PPS bij Gebiedsontwikkeling". Tijdens dit congres werd aan de Prins het eerste exemplaar aangeboden van de gelijknamige publicatie, tot stand gebracht door verschillende publieke en private partijen.

4 opmerkingen: