Oranje nieuws-5 juli 2007 | De Oranjes

donderdag 5 juli 2007

Oranje nieuws-5 juli 2007

Festiviteiten verjaardag Koningin Sonja van Noorwegen, dag 2
Na heerlijk op een schip overnacht te hebben, werden de royals waaronder onze Koningin Beatrix en prinses Máxima vandaag als een groep toeristen gesignaleerd. Dat leverde de volgende leuke beelden op:

(Foto´s: Kongehuset)Beatrix en Máxima omhelzen elkaarMette-Marit en MáximaMargrethe en Beatrix, Beatrix doet aan 'Nordic Walking'Máxima maakt foto´sDe hele groep bij elkaarWie maakt de mooiste foto?...Een stevig handje van Ari Behn

Willem-Alexander voor IOC in Guatemala
Prins Willem-Alexander is donderdag of vrijdag herkiesbaar voor een nieuwe termijn als lid van Internationaal Olympisch Comité. Volgens de nieuwe regels van het IOC moet de prins zijn zetel beschikbaar stellen bij de 119de zitting van het olympische bestuur in Guatemala.
Daar wordt door de leden dan ook beslist of Willem-Alexander nog een termijn door mag gaan. Vandaar ook dat Máxima deze dagen zonder haar man in de Noorse wateren verblijft.

4 opmerkingen:

 1. Wat een gave collage zeg!
  Súper leuk zagen ze eruit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!Je kan overal super foto's vandaan halen dan alleen maar van ppe...moet je ook doen!is echt super...Ik heb allemaal grote foto's van gisterenavond!Suc6 met je web-log
  Groetjes Gerdien
  P.S.twas alleen een tip hè

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's
  Rianne,
  rianna.web-log.nl (Alles over het Nederlands Koninklijk Huis)

  BeantwoordenVerwijderen