Koninklijke post - december 2014 | De Oranjes

zaterdag 10 januari 2015

Koninklijke post - december 2014

Een aantal mensen wilde graag de categorie 'Koninklijke post' weer terug. Daarom zal ik vanaf heden weer iedere maand mijn ontvangen post (of een selectie ervan) laten zien. 

18 opmerkingen:

 1. Leuk onderdeel zeg! :) Erg leuk om eens koninklijke post te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk deze bedankkaarten, vooral die met een mooie foto erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fijn dat je dit onderdeel er weer bij hebt gedaan en leuke kaarten heb je ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk onderdeel zeg, Krijg je van iedereen bedankjes of zijn er ook koningshuizen die dat standaard niet doen.
  Vooral die met een foto is mooi voor je verzameling. Althans, ik ga er van uit dat je die ook hebt van al die kaartjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de meeste Koningshuizen krijg je wel iets terug ja :) (maar ik ben niet zo heel actief in kaarten sturen, dus heb een selectie waar ik zo af en toe iets naartoe stuur) M'n verzameling is inmiddels wel heel groot ja. Ben de tel kwijt :)

   Verwijderen
 5. wauw wat gaaf!! Hoe kom je aan al de adressen? Kan je dat gewoon op internet vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die kun je bijv. vinden op de officiële websites van de verschillende Koningshuizen.

   Verwijderen
 6. Hoi Vivian! Wat een superleuk kaartje van Floris en Aimee. Vorig jaar had je ook al zon mooie kaart. Ik ben nog al gek met het gezin maar mij is dat nog nooit gelukt om een kaart van hen terug te krijgen zonder dat het een standaardkaartje is. Heb je een priveadres van ze of heb je de kaart naar het koninklijkhuis gestuurd .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is persoonlijk ondertekend, maar doorgaans ontvang ik ook de standaardkaartjes hoor! En ik ontvang ook wel eens niet iets terug.. Ik ben er niet meer zo heel actief in, en niet zo netjes qua opruimen. Zo heb ik bijvoorbeeld ook een kerstkaart ontvangen van William, Catherine en George, maar toen ik 'm zocht om te scannen voor deze site bleek ik 'm kwijt te zijn. Dus ik hecht er minder waarde aan dan lijkt.
   'k stuur voor de Nederlandse Koninklijke familie trouwens alles naar Noordeinde.

   Verwijderen
  2. O ik dacht dat je een geboortekaart/kerstkaart had en dus ondertekend. Ik ga nu ook meer naar het buitenland sturen maar ik vind het wel jammer dat victoria en mary niks sturen want die vind ik zo aardig. Maar weet je. Ik ben 15 en heb nog geen baan dus dan zijn postzegels wel erg duur! En dan is het ook jammer als je niks terug krijgt.. Maar ik heb nog geen kerstkaart teruggekregen terwijl ik ze op 7/12 had verstuurd.

   Verwijderen
 7. Super leuke kaartjes zeg vooral die foto van het gezin van prins Floris, wat een schatje zeg die Willem-Jan. Wat jammer dat ik hun geen kaartje heb gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaarten! Een hele leuke foto van het gezin van prins Floris!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow de kaart van Spanje is prachtig!! Ik hoop 'm ook nog te ontvangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaloers op de foto van het gezin van prins Floris.. Ja echt waar! Niet netjes he, maar hij is zo leuk! En ik hoop dat de kaart van Spanje bij mij nog gaat komen. Fijn dat deze rubriek er weer is. Leuk bedankkaartje van Amedeo en Elisabetta.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 2 baby's, 2 kaartjes. Vandaag het tweede kaartje (dezelfde) teruggekregen tgv de geboorte van jacques en gabrielle.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik ook twee keer, omdat ik ook twee kaartjes had gestuurd :)

   Verwijderen
 12. Haha nee dat niet eens! :) ik had op 28/12 een kaartje terug en gisteren weer. (had el een kaartje op de bus gedaan tgv de verjaadag van charlene .. Misschien is dat verkeerd gegaan.. Of de kerstkaart! Hahaa maar wel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen