Waarom een NOODWEBLOG? | De Oranjes

zaterdag 10 september 2011

Waarom een NOODWEBLOG?

Waarom een NOODWEBLOG?
De migratie van alle weblogs op weblog.nl loopt helaas veel moeizamer en trager dan verwacht. Ondertussen stapelt het oranje nieuws zich op en mis ik mijn weblog verschrikkelijk. Het is ook niet niks voor het eerst in 6 jaar al 58 dagen niets anders te doen hebben dan wachten en zielig kladlogjes in word schrijven. Omdat het niet bekend is wanneer royalfanvivian.weblog.nl (na de migratie dus zonder streepje) weer online zal zijn, heb ik toch - sinds 9 september - maar het besluit genomen via deze saaie noodweblog jullie alsnog van het nieuws te voorzien en de logjes die ik nog ga maken tijdens de migratie-periode ook hier te publiceren. Alle berichten en reacties die hier geplaatst worden, zal ik als de échte weblog weer in de lucht komt daar weer naartoe kopiëren. Helaas zullen veel mensen niet van deze noodweblog afweten. Iedereen heeft vanzelfsprekend de échte link in zijn/haar favorieten of in 't hoofd opgeslagen staan, maar wellicht kan een mail aan een kwart van alle bezoekers in ieder geval een paar mensen hier naartoe brengen. Verder wil ik nog maar eens zeggen dat dit een tijdelijke NOOD weblog is, de archieven dus hier niet beschikbaar zijn (beetje overbodig om hier alles te gaan importeren terwijl de échte weblog binnenkort/ooit weer online komt. Dan is er een dubbelaccount en dat vind ik niks)

Laten we hopen dat ik deze noodweblog niet al te lang nodig heb.. Ik ga express geen moeite doen 'm er leuk uit te laten zien.

Met Koninklijke groet,
RoyalfanVivian - viviankramer@hotmail.com

15 opmerkingen:

 1. Ha Vivian!
  Blij dat je dit hebt gedaan :-)
  En ja, het is een ramp, maar nu kan je gelukkig alles voor jezelf bijhouden en straks alles omporteren; het zal nog maar lang duren!
  Wordpress is echt wennen, maar ik vind het er zeker niet slecht uit zien!!!!
  Succes en ik duim voor je dat alles toch sneller afgerond is bij weblog dan verwacht....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...en toch ziet je noodweblog er heel fris uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een kanjer. Ik miste de website heel erg. Was zo leuk elke dag even kijken.
  En in de kranten of bladen staat er maar zo weinig over. En jou site is zo mooi.
  Maar dit is een hele goede tussen oplossing hoor. Bedankt.
  Fijn weekend Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Vivian

  Ik ben ook blij dat je dit gedaan hebt beter een nood als geen site.
  Ik vind dit een hele fijne oplossing.

  En wat leuk dat er een foto is van maxima met ariane bij K3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben blij dat je weer aanwezig bent. Het is altijd beter dan niets. En zo blijven we toch op de hoogte van het leuke verslag/nieuws van jouw,Vivian.

  Succes en het is nogmaals een prima oplossing

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartelijk dank mensen! Helaas weten lang niet al mijn bezoekers van deze nood-weblog af (alleen de mensen van wie ik een emailadres heb) maar dit is hopelijk dan ook echt tijdelijk..
  Het is wel prettig nu eindelijk weer eens wat logs te publiceren, maar het grote gemis blijft. Hoop echt dat het ergens volgende week allemaal in orde is..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Vivian,
  Wat een mooie kopfoto heb je gemaakt, ik vind het echt geniaal bedacht! En fijn dat je nu toch wat kunt loggen, je hebt het al lang genoeg vol gehouden hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed bedacht een noodweblog! Ziet er ook goed uit hoor. Hou wel van beetje strak.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoals het een echte die-hard weblogster betaamd, die geeft niet op maar verzint gewoon een tijdelijke oplossing.
  Voor een noodweblog vind ik em nog hardstikke chique hoor! Succes ermee en ook met het wachten op je oude vertrouwde weblog...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie nu pas dat je deze noodweblog hebt gemaakt! Ik vind het echt geweldig van je. Ik vind het afschuwelijk dat het allemaal zolang duurt. Het is zo saai!!!! Ik zet het direct onder mijn favorieten zodat ik er weer iedere dag op kan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beste Jet,

  Fijn dat je de noodweblog gevonden hebt! Jammer genoeg had ik niet van iedere bezoeker een emailadres, dus heb alleen de mensen op de hoogte kunnen brengen waar ik een emailadres van had.. Het is echt vreselijk dat het zó lang duurt... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo, ik heb je weblog gevonden via google, maar ik lees dat alles lang duurt voordat het overgezet is. Ik las altijd troonopvolgers, en die hebben hetzelfde probleem als hier. Hopelijk komt er snel een eind aan. Want jij kan niet bloggen en zo, maar wij kunnen ook niet reageren en mooie foto's bekijken. Succes met je site.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Vivian
  Ja ik ben het helemaal met je eens dat het erg lang duurt, hopelijk komt die gauw weer terug. Toch blijf ik dagelijks kijken wat je op deze noodlog hebt staan en ik ben blij dat je deze in ieder geval hebt.

  vriendelijke groetjes je vriendin en fan van de royals
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 14. gilberte Lambrechts- Belgie22 oktober 2011 om 22:20

  heeft er iemand voor mij wat adressen van websites over royals , alles is verdwenen.
  dank u
  gil

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Er zijn een heleboel weblogs die op weblog.nl draaien. Een langdurige migratie zorgt dat alle koninklijke weblogs nu al 2 maanden uit de lucht zijn... als t goed is komen ze weer terug..

  BeantwoordenVerwijderen