Labrador Django wordt steeds beroemder | De Oranjes

woensdag 1 augustus 2018

Labrador Django wordt steeds beroemder

Django, de inmiddels ruim twee jaar oude labrador van het gezin van Prins Constantijn heeft sinds eind 2017 zijn eigen instagram-account. De pagina met foto's en video's wordt bijgehouden door Eloise, Claus en Leonore. Het account heeft inmiddels al 1.578 volgers.



April 2016 stelde Claus (zie eerder artikel) zijn puppy voor op internet als de nieuwe huisgenoot van het gezin. Een maand later verscheen er een interview met Prinses Laurentien in tijdschrift Vorsten en stond ze samen met Django op de cover. De naam Django is verzonnen door de kinderen, en het betekent 'de wakkere'. "Je kunt niet anders dan met hem knuffelen" aldus de prinses. Omdat hij nog niet te lang alleen kon blijven, ging Django in die tijd mee naar het kantoor van de prinses. Op het instagramaccount wordt het leven van Django uitgebeeld in veel leuke foto's en video's. Zo zijn er foto's te zien van Django die speelt met een blonde labrador, tijdens een fietstocht in een karretje achter de fiets van Laurentien, spelend op het strand, met zijn baasjes in de bossen, spelend met Skipper (van het gezin van Willem-Alexander) bij de kerstboom en op andere plaatsen in de woning van het gezin.

De leukste 'Django the labrador' foto's/video's:
Meer is te zien op: https://www.instagram.com/djangothelabrador/

2 opmerkingen:

  1. Dit is echt leuk :) wat een verwennerij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie hond! En ook erg leuke foto's. Vooral die waar de hond geknuffeld wordt, heerlijk om het enthousiasme voor django te zien.

    BeantwoordenVerwijderen