Een kijkje in het (digitale) leven van Gravin Eloise - II | De Oranjes

zondag 1 juli 2018

Een kijkje in het (digitale) leven van Gravin Eloise - II

Twee jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat Eloise heel actief is op social media. Dat is de oudste kleindochter van Prinses Beatrix nog steeds, al zijn de meeste accounts nu afgeschermd. Wél beheert ze nu de openbare instagram pagina over haar hond Django, heeft ze op een andere app nog een fotopagina die iedereen mag zien en kan men haar vragen stellen via ask.fm.
Foto's: Eloise van Oranje

Op de pagina van de app 'VSCO' zijn recente foto's te zien van Eloise tijdens de vakantie naar Botswana, waar het gezin ook op safari ging. Haar nieuwste video maakte Eloise vanaf een ligstoel aan een zwembad met hotel. Verder staan ook Prins Constantijn en Prinses Laurentien regelmatig op de foto. Op Laurentien's verjaardag poseerde Eloise met haar moeder aan de ontbijttafel achter een grote emmer yoghurt. De foto's van Koningsdag zijn helemaal het benoemen waard. Terwijl Constantijn en Laurentien, net als een deel van de Koninklijke familie, door Groningen wandelden, werd in Amsterdam kleding van het gezin verkocht door de kinderen. Aansluitend nuttigde Eloise een pizza. Verder staan er op het account veel foto's van Eloise's 16e verjaardag, een middagje kleding kopen met zusje Leonore, de winter - en zomervakanties, en natuurlijk vaak hond Django.

Voor wie Eloise altijd al eens een vraag zou willen stellen, is het account van de gravin op ask.fm misschien een aanrader. Op de meeste vragen geeft Eloise wel antwoord. Zo weten we nu dat Eloise's troosteten ijs of snoep is, en hoe het is om Amalia als nichtje te hebben zegt ze: "Nou gewoon. Ze is ook maar een mens. Ze heeft alleen een titel. Ze is super lief.". Verder schrijft Eloise dat ze aan turnen, dansen, zingen en toneel doet, dat ze tien paar schoenen heeft en het liefst ook piano zou willen spelen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie en leuke foto's, een stel leuke en gezellige meiden bij elkaar, wat jonge meisjes doen tegenwoordig. Erg Leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh oh, wat ligt er veel info op straat.. maar het is onschuldig allemaal. Ik vind het ook leuk om dit te lezen en zelfs een paar foto's te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen