Koningin Máxima bij tweede Koning Willem I Lezing | De Oranjes

dinsdag 3 oktober 2017

Koningin Máxima bij tweede Koning Willem I Lezing

Koningin Máxima was vanavond aanwezig bij de tweede Koning Willem I Lezing over ondernemerschap bij kwekerij Koppert Cress in Westland. 



Met de ondernemersprijzen wil de stichting bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. De Koning Willem I Prijs (categorie Grootbedrijf en categorie MKB) en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met steun van het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De tweede Koning Willem I Lezing werd gehouden door prof.dr. Bas van Bavel, faculteitshoogleraar 'Transities van Econonomie en Samenleving' aan de Universiteit Utrecht. Na afloop van de lezing vond een besloten winnaarsdiner plaats in de kassen van Koppert Cress.
Máxima is geen onbekende van Koppert Cress. In maart bezocht ze het bedrijf ook al omdat het de winnaar van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 was geworden. En ook de eerste Koning Willem I lezing, twee jaar geleden in Noordwijk, woonde de Koningin bij. Tijdens het diner in de kassen kregen de drie winnaars van vorig jaar, Koninklijke Philips (categorie Grootbedrijf), TOBROCO Machines (categorie MKB) en Koppert Cress (Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap), gelegenheid om in vijf minuten hun visie toe te lichten. 

1 opmerking:

  1. Een hele mooie jurk, leuk dat ze deze jurk nu al meerdere keren heeft gedragen. staat haar goed.

    BeantwoordenVerwijderen