UITSLAG: Máxima's mooiste outfit 2013 | De Oranjes

donderdag 2 januari 2014

UITSLAG: Máxima's mooiste outfit 2013

De 'inhuldigingsjurk' steekt er met kop en schouders bovenuit!
Foto: © RVD/ Koos Breukel

PS Bovenstaande foto hangt sinds kort ook op groot formaat in de kamer van RoyalfanVivian. Nieuwsgierig? Klik dan hier en hier.

9 opmerkingen:

  1. Inderdaad, een hele mooie foto en hij is onzettend mooi. Ook in jouw kamer staat deze foto heel erg mooi. Droom je nu niet van al die Oranjefiguren???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, helaas droom ik niet veel over de Oranjes.. Maar zodra ik wakker wordt, zie ik hen (en mijn eigen Koning Basje) meteen :)

      Verwijderen
  2. Wooww super mega mooi ik ben jaloers op je kamer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje! jij bent echt fan ;-)) dat je er idd niet van droomt... maar heel mooi gedaan. Zelfs je meubels zien er koninklijk uit.
    Dat het deze jurk zou worden is eigenlijk geen verrassing. Hij is prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben het wel met de uitslag eens, het was dan ook een jurk voor een zeer bijzonder moment. Wat heb je toch een prachtige koninklijke kamer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Vivian,

    De outfit is met recht nummer 1! Super mooi! Je kamer is ook super! Nu is het net of ze voor je staan, of jij voor hen natuurlijk, tis hoe je het bekijkt. Ook jou wil ik veel geluk en gezondheid in 2014 wensen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie jurk gedragen op een bijzondere dag.. Ik ben het dan ook helemaal met de uitslag eens! En je kamer ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, wat heb jij een mooie kamer! Ik heb ook een paar grote poster boven mijn bed hangen, maar niet zo groot als die van jou. Ook heb ik er niet zo veel. Veel plezier er mee en met je site!

    BeantwoordenVerwijderen